ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ - Δελτίον Τύπου


Σε αχαρτογράφητα μονοπάτια ο Δήμος Δελφών.


    Ο παρ' ολίγον Δήμαρχος (Θεός εφύ- λαξεν) της "Πολιτιστικής Πρωτεύου- σας της Ευρώπης", απετάθη στην "Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε." με έδρα την Λαμία, προκειμένου να μας υποδείξει η καλή εταιρεία (με το αζημίωτο βεβαίως...), τα ήδη από αιώνων υπάρχοντα μονοπάτια εδώ,  στον Δήμο Δελφών και να μας βοηθήσει να συντάξουμε φακέλλους με την χαρτογράφηση και την μελέτη αυτών των μονοπατιών. Κάτι ωσάν σύμβουλος δηλαδή.  Διότι ως είναι γνωστόν, εμείς εδώ στον Δήμο Δελφών, είμεθα αδαείς, αγράμματοι και ανίκανοι να γνωρίζουμε
τα του οίκου μας και τα χρήζοντα αξιοποιήσεως και προβολής τμήματα του περιβάλλοντός μας και της ιστορίας μας.  Και για αυτό ο Δήμαρχός μας, προσέτρεξε σε ικανή και με γνώση της περιοχής μας εταιρεία, προκειμένου να την πληρώσουμε, για να μας "μιλήσει" για τα μονοπάτια μας.  
Διότι, ως επίσης είναι γνωστό, η "ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε." με έδρα την Άμφισσα, η πολύπαθη δική μας Αναπτυξιακή, δεν διαθέτει την τεχνογνωσία, τα εχέγγυα και την δυνατότητα να ασχοληθεί με το τεράστιο θέμα των μονοπατιών της περιοχής μας.  Εξ άλλου και εξ όσων γνωρίζουμε, κανείς εργαζόμενος στην ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε., μηδέ του Αντιπεριφερειάρχη εξαιρουμένου, δεν έχει χρηματίσει ...Τσοπάνης στην περιοχή μας, ώστε να γνωρίζει τα εν λόγω και δυσεύρετα στους χάρτες μονοπάτια.

  Με κατασχεμένους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς ο Δήμος Δελφών από την ΕΥΔΑΠ,  με ανομολόγητες οφειλές σε προμηθευτές και εργολάβους, με την οικονομική ανεξαρτησία του, ακόμη και την ύπαρξή του να έχει ήδη τοποθετηθεί επί στριβωμένου νομίσματος και κυρίως, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να μην γνωρίζουν εάν λόγω των κατασχέσεων, θα κάνουν Πάσχα με ...σουβλάκια, αυτός ο Δήμος λοιπόν, θα διαθέσει 50.000 ευρώ (από τα κατασχεμένα;) για να μας μάθει η "Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε." τα μονοπάτια μας!... 
  Κι αν εξαιρέσουμε ένα τμήμα από το "Μονοπάτι της Εθνικής Αντίστασης", το οποίο ευρίσκεται εντός του Νομού Φθιώτιδος, όλα τα υπόλοιπα αναφερόμενα, είναι εντός της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Δελφών.

"Πάει καλά ο άνθρωπος;..."

************************************************** 


Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών