ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Δεν κατάφερε! Ούτε αυτό!

η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
Δεν ξέρω τον πυρήνα του προβλήματος. Είναι πολύ δύσκολο σε εμένα να αποφανθώ, αν το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό, είναι οφσάιντ ή έγκυρο. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όσες φορές μπορώ. Όχι μόνο στην τηλεόραση.

Έχω εκπροσωπήσει ποδοσφαιρικές ομάδες σε αθλητικά και άλλα δικαστήρια. Έχω ασχοληθεί με τεχνικές λεπτομέρειες των διαφόρων κανονισμών. Και για αυτό έχω μελετήσει σε βάθος τους κανονισμούς και τους τεχνικούς όρους των, για να μπορώ έτσι να υπερασπιστώ την όποια ομάδα έχω εκπροσωπήσει.
Αλλά μέχρι εκεί. Μη με ρωτήσετε τίποτα παραπάνω. Θαυμάζω το ποδόσφαιρο. Δεν το θεωρώ κλωτσοσκούφι. Ξέρω ότι θέλει γερό και ευλύγιστο σώμα αλλά και καλό μυαλό. Και προπαντός συλλογικότητα. Και καλό και έξυπνο σχέδιο. Αυτοί, που παίρνανε την μπάλα από την μία άκρη του γηπέδου για να φτάσουνε στην αντίπαλη άκρη, για να βάλουνε μόνοι τους το γκολ, δεν υπάρχουν πια. Απλώς δεν τους παίζουνε.
Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ασθενεί βαρέως, το ξέρουμε όλοι μας. Το ότι η κυβέρνηση και ο Τσίπρας προσωπικά έχουν επιλέξει για «ανθρώπους» τους τα λάθος πρόσωπα, ποιος το αμφισβητεί;
Το ότι οι «άνθρωποί» τους έχουνε μπλέξει με περίεργες υποθέσεις με τις ευλογίες της κυβέρνησης γιατί η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για αυτές τις υποθέσεις με έναν περίεργο και ύποπτο τρόπο, δεν το βλέπουμε όλοι μας; Δεν έχουν φτιάξει μάλιστα και τροπολογίες για να τους σβήσουνε τα πρόστιμα των εταιριών τους;
Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος. Και πιο αργά ανακοινώθηκε ότι η FIFA έστειλε αυστηρό και σκληρό τελεσίγραφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «GREXIT» στις ελληνικές ομάδες αν δεν εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Φυσικά και απαιτείται η εξυγίανση. Φυσικά και πρέπει να καταργηθούν οι ιδιωτικοί στρατοί των μεγαλομετόχων. Φυσικά και πρέπει να ερευνηθεί η συμπεριφορά και οι αποφάσεις ορισμένων εκ των αθλητικών δικαστών. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουν αποφάσεις στις μία μετά τα μεσάνυχτα, που επιτρέπουν την επέλαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Πότε πρόλαβαν και τυπώθηκαν τόσα πολλά εισιτήρια;
Από την άλλη, πέρα από την υποκρισία της, είναι διασκεδαστική η δήλωση του πρωθυπουργού: «δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει»!
Λες και ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ο «άνθρωπός» του! Για όλες τις δουλειές. Ο Αλέξης διέκοψε το πρωτάθλημα γιατί δεν μπόρεσε να του το δώσει. Με οποιοδήποτε τρόπο.
Νέα Κρήτη, Άποψη, Τρίτη, 12.03.2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών