ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Οι Τούρκοι … "δε βοηθάνε"!!!


 η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ


 Η απειλή ήταν ωμή. Έτσι και προχωρήσουμε στην υλοποίηση των δικαιωμάτων μας, που έχουν αναγνωριστεί από το Διεθνές Δίκαιο, οι συνέπειες, εις βάρος της Ελλάδας, θα είναι δραματικές. Το ‘πε πεντακάθαρα ο Ταγίπ Ερντογάν. Μην σκεφτούμε και κάνουμε το πρώτο βήμα.


Και τί του απαντήσαμε δια στόματος Τζανακόπουλου, κυβερνητικού εκπροσώπου, «Οι Τούρκοι με αυτά και άλλα δε βοηθούν».
Προφανώς, το μήνυμα που εισέπραξε ο Ταγίπ Ερντογάν του είναι πολύτιμο. Οι Έλληνες δεν είναι έτοιμοι να παλέψουν για όλα. Για την ακρίβεια, οι κυβερνήτες τους δεν θέλουν και πολλές φασαρίες.
Πολύ απλά. Είναι ενδοτικοί. Ενδοτικοί σε όλα. Ακόμα και στο διαβόητο Σκοπιανό. Μας «κούφανε» ο Τσίπρας. Είπε πεντακάθαρα πως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και το όνομα. Περίπου, είπε πως το όνομα τους ανήκει από τα ιστορικά γεννοφάσκια τους. Και δεν καταλαβαίνει, ο Τσίπρας εννοείται, γιατί εμείς οι Έλληνες αντιδρούμε.
Τον τρόμαξαν, φαίνεται τα συλλαλητήρια. Όχι τόσο της Θεσσαλονίκης. Γιατί η Θεσσαλονίκη σα να πέφτει μακριά. Και οι Βορειοελλαδίτες σα να το έχουν παρακάνει με τη Μακεδονία. Η Αθήνα όμως;
Το πλήθος και το πάθος αποδείχτηκαν πρωτόγνωρα. Εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως Αθηναίοι, γέμισαν την πλατεία Συντάγματος και όλους τους γύρω δρόμους χωρίς τη βοήθεια τηλεοπτικών σκηνοθετών. Και ήταν όλοι εκεί. Και δεξιοί και προοδευτικοί κεντρώοι και αριστεροί. Όλες οι γενιές των Ελλήνων. Αυτό το συλλαλητήριο, τον τρόμαξε τον Αλέξη.
Ενδοτισμός σε όλα. Ενδοτισμός και στην οικονομία. Ξεπουλάνε όσο και όσο. Τα χρυσαφικά και τα ασημικά της οικονομίας μας.
Ο Τσίπρας και η παρέα του έβριζαν τους αντιπάλους τους ως «Γερμανοτσολιάδες». Αλλά, οι αντίπαλοί τους, ποτέ δεν δέχτηκαν να πουλήσουν ελληνική γη, ελληνικό έργο και εργοτάξιο. Κάνανε και εκείνοι λάθη. Πάρα πολλά. Ένα τουλάχιστον δεν είχαν δεχτεί. Το ΤΑΙΠΕΔ για εκατό χρόνια. Είχαν αντισταθεί σκληρά στη δημιουργία ενός τέτοιου ταμείου με όλα τα χρυσικά και ασημικά της ελληνική οικονομίας. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε και αυτά!
Ενδοτισμός. Αυτή είναι η σημαία τους. Όλα τα λάβαρα της Αριστεράς τα τσαλάκωσαν και τα ξέσκισαν. Και τώρα, καθυστερημένα υψώνουν το λάβαρο των αδιάφθορων.
Προφανώς, έχουν λησμονήσει κάτι σημαντικό. Ότι όλοι οι «αδιάφθοροι» προξένησαν μεγάλα κακά στις πατρίδες τους. Και, σχεδόν, όλοι τους είχαν κακό τέλος.

Νέα Κρήτη, Άποψη, Τετάρτη, 14.02.2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών