Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας : Με τη νέα απόφαση 19 μόνιμες θέσεις εξασφαλίζει ο Δήμος Δελφών



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYnnPnu7MFV0eJheCuyUml6nP0EpmH5yp0OrExPqwqK2Ow1tC3JTkNROLdW47pGasC7bH4g8G0ozAQinsO9GZJHqTMaGPOSpeUiQIBLzqg1zHvnyp0k0pGWHefIjjDWuiJgOeGORmoSXU/s1600/syrizaFOKIDAlogosKentriko.PNG

Λύση του ΥΠ.ΕΣ. στο πρόβλημα των εκπρόθεσμων αιτημάτων Δήμων για προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες
Με τη νέα απόφαση 19 μόνιμες θέσεις εξασφαλίζει ο Δήμος Δελφών


Με νέα απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, μετά από παρέμβαση και του βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, προστίθενται επιπλέον 500 μόνιμοι εργαζόμενοι στις 8.166 θέσεις  που έχουν ήδη προκηρυχθεί προκειμένου να καλύψουν τα κενά στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων.
Η νέα αυτή απόφαση αφορά τους Δήμους που δεν έστειλαν εμπρόθεσμα τα αιτήματά τους στην αρχική προκήρυξη και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελική “λίστα” του ΥΠ.ΕΣ. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Δελφών, ο οποίος, με την νέα υπουργική απόφαση θα εξασφαλίσει, τελικά, τις 19 θέσεις μόνιμου προσωπικού που τόσο έχει ανάγκη, ενώ από το Υπουργείο θα γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου, μετά την υπογραφή από τα συναρμόδια  υπουργεία, η νέα προκήρυξη να τρέξει άμεσα.
Σημειώνουμε ότι εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι 12 θέσεις εργασίας για τον Δήμο Δωρίδας (7 εργάτες καθαριότητας, 4 οδηγοί και 1 ηλεκτρολόγος). 
Η κυβέρνηση αποδεικνύει, ακόμη μια φορά, την ευαισθησία της και την στρατηγική της επιλογή και επιθυμία να στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ακόμα και στις περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία της Τ.Α. να ανταποκριθεί. Η ενίσχυση των υπηρεσιών των Δήμων έχει στόχο την αποτελεσματική τους λειτουργία και θα συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών.


Άμφισσα, 9/2/2018
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών