Ευστάθιος Μαρματάκης : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

 Φωτογραφία του Ευστάθιος Μαρματάκης.
 Πάνε πάνω από δύο χρόνια όταν ο Μάρκος Αντωνίου Γιαγκής με ρώτησε αν η Κοινότητα Γαλαξιδίου συντάσσει προϋπολογισμό. Μια και δυο στέλνω στην Κοινότητα το έγγραφο Α.Π. 13450/4.6.2015 με το πιο πάνω ερώτημα . H Δημοτική Κοινότητα Γαλαξιδίου στις 10 Ιουνίου
διαβιβάζει το έγγραφό μου στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών . Στις 23 Ιουνίου η πιο πάνω διεύθυνση ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ το έγγραφό μου στον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαλαξιδίου Γεώργιο Μηνά αναφέροντας ότι το ερώτημα αφορά την Κοινότητα . Προς διευκόλυνση μάλιστα των υπευθύνων της Κοινότητας ,επισυνάπτει φωτοτυπία του άρθρου 86 του ν. 3852/2010 που αφορά τους προϋπολογισμούς των δημοτικών ή τοπικών κοινοτήτων . Στις 6.7.2015 με το έγγραφο Α.Π.16832 μου γνωστοποιείται από τη Δ.Ε. Γαλαξιδίου ότι η Δημοτική Κοινότητα Γαλαξιδίου ΔΕ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!! Από τότε μέχρι σήμερα έχει … μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω και να … ματαλέω , έχει στεγνώσει το μελάνι του … εκτυπωτή να γράφω και να … ματαγράφω για την αναγκαιότητα σύνταξης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος .
Χθες εντελώς τυχαία πέρασα από τα γραφεία της Κοινότητας και στον πίνακα ανακοινώσεων είδα ότι στις 27 Αυγούστου δύο εκ των θεμάτων της συνεδρίασης ήταν για τον προϋπολογισμό και για το τεχνικό πρόγραμμα . Λέτε να συντάχθηκε ; Αν ναι , τότε έγινε χωρίς την πρόσκληση όσων προβλέπει ο νόμος . Αν όχι τότε οι υπεύθυνοι δεν είναι μόνο ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , αλλά με το να μην συντάσσουν προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα κάνουν κακό στον τόπο , δε διεκδικούν τα αυτονόητα , γίνονται απλοί … παρατηρητές του προϋπολογισμού που θα συνταχθεί από την κεντρική διοίκηση , δεν έχουν οργανόγραμμα την υλοποίηση του οποίου θα έπρεπε να παρακολουθούν και , και , και .


Ευστάθιος Μαρματάκης
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών