Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών για επιστολή που υπεγράφη θεσμικά και αναρτήθηκε σε τοπικό ιστολόγιο χωρίς τη συναίνεση της ΔΗΜ.ΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για νεα δημοκρατια 
Άμφισσα, 17 Οκτωβρίου 2017
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΕΛΦΩΝ
Αρ.πρωτ : 70
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι επιστολή που υπεγράφη θεσμικά και δεν είναι η μοναδική και απευθύνεται στο Δικηγόρο κ. Π. Μαντούβαλο αναρτήθηκε σε τοπικό ιστολόγιο , χωρίς τη συναίνεση της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών.
Η επιστολή που είδε το «φως της δημοσιότητας» δεν συνάδει με το έργο και τους σκοπούς που επιδιώκει η πρωτοβάθμια κομματική οργάνωση , αφού διαχρονικά στηρίζεται στους απλούς -ι ανιδιοτελείς «επώνυμους & ανώνυμους» φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Φωκίδας,
Στο σημείο αυτό και με αφορμή τη συμπλήρωση περίπου ενός (1) έτους από τη μίσθωση των γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών στην Άμφισσα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της παράταξης που ανιδιοτελώς μας στηρίζουν οικονομικά (τις περισσότερες φορές από το υστέρημά τους) αλλά και υλικά.
Προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων που εντέχνως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν , τη στιγμή που η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ ενημερωμένη για όλα τα τοπικά θέματα, με ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης μελών της παράταξης που επιθυμούν έμπρακτα να βοηθούν τους θεματικούς τομείς , Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μαςσ’ όλους τους πρώην βουλευτές , πολιτευτές και τοπικά στελέχη που μας στηρίζουν : τον πρώην Υφυπουργό και βουλευτή Φωκίδος κ. Ιωάννη Μπούγα, την πρώην βουλευτή Φωκίδος κα. Ασπασία Μανδρέκα, τον πολιτευτή κ. Κων/νο Χαλιορή , τον πρώην Νομάρχη Φωκίδος –Δήμαρχο Δελφών κ. Νικ. Φουσέκη τον πρώην Δήμαρχο Δελφών κ. Αθ. Μανανά , τον τέως Αντιδήμαρχο Δ.Ε Άμφισσας κ. Παν.Ταγκαλή, τον τοπικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο και πλήθος αυτοδιοικητικών μελών για τη συνδρομή τους σ’ όλα τα επίπεδα.
Ο σκοπός της πρωτοβάθμιας κομματικής οργάνωσης όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος και ο κανονισμός πανελλαδικής οργάνωσης , αποβλέπει στην προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλους τους τομείς και τη διείσδυση αυτών στους πολίτες , στην ανάδειξη τοπικών προβλημάτων και υποβολή προτάσεων και όχι στη χάραξη μεμονωμένων προσωπικών στόχων.
Η ανάρτηση της επιστολής που θεωρούμε ότι έχει γίνει εν΄ αγνοία του κ. Π. Μαντούβαλου , αποβλέπει από τον εμπνευστή της στη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων που δεν συνάδουν με το αξιοκρατικό σύστημα της παράταξης και σε τοπικό επίπεδο. Οι κινήσεις αυτές αποκαλύπτουν αλλότριους σκοπούς που δεν ευθυγραμμίζονται με τη στόχευση αναβάθμισης του Νομού και των ανθρώπων της Φωκίδας , αλλά αντιθέτως στη δημιουργία διχαστικών τάσεων .
Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών σταθερά δίπλα στον προγραμματικό λόγο του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη θα αγωνιστεί για τη συγκρότηση ενός τοπικού –ισχυρού ψηφοδελτίου που θα απευθύνεται με ξεκάθαρες θέσεις στον τόπο μας.
Η επιστολή μας θα κοινοποιηθεί στα αρμόδια κομματικά όργανα προς ενημέρωσή τους.
        Για τη ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών
Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας

Χαράλαμπος Σίδερης


ΠΗΓΗ: http://karteria1.blogspot.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών