Ο Γ.Παπανδρέου νομιμοποιεί το «Ψευδοκράτος»- Προσκάλεσε το Μ.Ακιντζί στη Σοσιαλιστική Διεθνή (φωτό)

Ο Γ.Παπανδρέου νομιμοποιεί το «Ψευδοκράτος»- Προσκάλεσε το Μ.Ακιντζί στη Σοσιαλιστική Διεθνή (φωτό)
Σε μια ακόμη αμφιλεγόμενη και σίγουρα αρνητική για την Ελληνική διπλωματία κίνηση προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, σε μία περίοδο που το Κυπριακό βρίσκεται σε μία βαρυσήμαντη και ευαίσθητη καμπή, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και την Κυπριακή Δημοκρατία να «μάχονται» διεθνώς για τη δικαίωση του κυπριακού Ελληνισμού.

Ειδικότερα, προσωπική πρόσκληση να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ηγέτη του ψευδοκράτους της Κύπρου, Μουσταφά Ακιντζί.
Δίνοντας έτσι στον ηγέτη των κατεχομένων βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, όπως αναφέρει το mignatiou.com
Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό (!) και τα παγκόσμια προβλήματα.
Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανα.



21/09/2017 - 22:54
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών