ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Μη ξευτελίζετε άλλο τον Αλέξη

 Φωτογραφία του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ.
 Ήταν εντυπωσιακή η gay parade. Πενήντα χιλιάδες νοματαίοι παρήλασαν στο κέντρο της Αθήνας για να ισχυριστούν, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, ότι είναι πολύ περήφανοι για ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους. Ελπίζω, να μην εννοούν ότι εμείς, οι υπόλοιποι, δεν πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι
για ό,τι κάνουμε κι εμείς στο κρεβάτι μας. Πάντως, είναι εντυπωσιακό το ότι η κυβέρνηση χάρισε σε αυτή την παρέλαση και μερικά από τα κορυφαία στελέχη της.
Προφανώς τα ίδια στελέχη ή και οι αναπληρωτές τους δεν είχανε αρκετό χρόνο για να πάνε στο Μενίδι και στο Ζεφύρι. Ούτε τα στελέχη που εμπλέκονται στην κοινωνική προστασία. Ούτε και τα στελέχη που έχουν ως αρμοδιότητα, να ασχοληθούν με την προστασία του πολίτη.
Πάντως, ο γνωστός από άλλες δικαιοπολιτικές περιπέτειες υπουργός της πάλαι ποτέ Δημόσιας Τάξης κατάφερε να βρει ελικόπτερο και να εποπτεύσει των εργασιών διαπίστωσης της εκτεταμένης καταστροφής που προκάλεσε ο τελευταίος φονικός σεισμός στη Λέσβο.
Αχ, κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα με τη σημερινή κυβέρνηση.
Ασχολείται πολύ με την επικοινωνία και την εικόνα της.
Ποτέ δεν μπαίνει στην ουσία των προβλημάτων.
Γι’ αυτό και αφήνει χώρο σε όλα τα ακραία στοιχεία.
Χθες, ανέλαβαν πάλι δουλειά οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Και στο Ζεφύρι. Και στο Μενίδι. Ό,τι είχαν να κάνουν στα Εξάρχεια το ολοκλήρωσαν. Ιδού δόξης πεδίον λαμπρόν.
Αυτή τη φορά θα έχουμε και θύματα. Και όσο για τον Αλέξη, αυτός ασχολείται με την υψηλή πολιτική. Υπολογίζει στην αντίληψη όλης της αντιπολίτευσης ότι μεθαύριο στο Eurogroup θα έχουμε λύση. Καλά κρασιά…
Όσο για το Γάλλο υπουργό Οικονομικών, μπορεί να μοιράζει κι αυτός ελπίδες. Αλλά πολύ αμφισβητούμε τα πρακτικά αποτελέσματα των πρωτοβουλιών του.
Και για να μην πάρουνε τα μυαλά μας αέρα πρέπει να ξαναδιαβάσουμε τις δηλώσεις του, στο προηγούμενο Eurogroup. «Κατανοώ τον Ευκλείδη. Συμφωνώ με τον Σόιμπλε».
Προσωπικά, δεν ανησυχώ. Συμμερίζομαι την άποψη ότι στο τέλος θα υπάρξει κοινή απόφαση. Θα μας δώσουν την επόμενη δόση. Ακόμα και φουσκωμένη.
Και, κάτι άλλο ακόμη. Κάτι πρέπει να δώσουν στον Αλέξη. Αλλιώς, δεν τιμωρούνε μόνο τον «πρόεδρο του δεκαπενταμελούς». Τιμωρούνε κι όλους εμάς.
Την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό!
Νέα Κρήτη, Άποψη, Τρίτη, 13.06.2017

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών