Ανακοίνωση Φωκικού

http://agiathimia.com/wp-content/uploads/2015/05/%CE%A6%CE%A9%CE%9A%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-1000x700.png

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ για την απώλεια του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το χαμό του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου

Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος με πλούσια και πολυσχιδή κοινωνική δράση στην πόλη της Άμφισσας
κι ένας άριστος οικογενειάρχης. Διετέλεσε διακεκριμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φωκικού κατά τη δεκαετία του 70, συνδέοντας τη δράση και το όνομά του με εξαιρετικές επιτυχίες του συλλόγου τόσο στο πρωτάθλημα της Φθιωτιδοφωκίδας όσο, και κυρίως, στη λαμπρή παρουσία της ομάδας του στην "Εθνική Ερασιτεχνική" (Γ΄Εθνική) της τότε εποχής. Αξίζει δε να σημειωθεί η σημαντική αρωγή του γιού του Θανάση προς το σύλλογό μας κατά τη φετινή περίοδο, συνεχίζοντας στο πνεύμα της προσφοράς και του άρτι εκλιπόντος Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου!

Το νυν ΔΣ του Φωκικός ΑΣ εμπνέεται από την προσφορά και το έργο σημαντικών παραγόντων, όπως τέτοιος ήταν κι ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, και προσπαθεί στα βήματα των προγενεστέρων να εγγυηθεί τη συνέχεια του συλλόγου και την εξακολούθηση των επιτυχιών, σύμφωνα με τις παρακαταθήκες που έχουν κληροδοτήσει σε εμάς τους νεώτερους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλληπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου και προς τον αείμνηστο πια διοικητικό παράγοντα του Φωκικού να απευθύνουμε το καλό κατευόδιο...

Για το Φωκικό ΑΣ

Το ΔΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών