Έγκλημα Ιπποκράτειο: Βρέθηκε ναρκωτική ουσία στο σώμα της άτυχης Ντιάνας!

 
Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως ιστοσελίδα σχετικά με την υπόθεση της αδικοχαμένης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα της άτυχης Ντιάνας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, η οποία ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το συγκεκριμένο φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης. 
Η δικηγόρος του συζύγου της Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου μίλησε σε ιστοσελίδα για τις νέες εξελίξεις. «Από πληροφορίες που έχουμε έχει ανευρεθεί κι άλλο φάρμακο στο αίμα και στα ούρα της άτυχης Ντιάνας και συγκεκριμένα το fentanyl, το οποίο είναι ναρκωτική ουσία, οπιούχο φάρμακο. Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl. Η ύπαρξη και αυτού του φαρμάκου καταδεικνύει τη αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την Κυρία ανακρίτρια ήτοι για παράβαση του άρθρου 299 του ποινικού κώδικα, δηλαδή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» δήλωσε η κυρία Πακιρτζίδου. 
ΕΔΕ για τον αγγειοχειρουργό
Να ανασυγκροτηθεί και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του, τα οποία προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους από τον αιφνίδιο χαμό της μητέρας τους, προσπαθεί ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό.  Σήμερα ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβει αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο, κλήθηκε να πάει να το παραλάβει αυτοπρόσωπος ή να παραστεί εξουσιοδοτημένος δικηγόρος. 
Ο ίδιος βρήκε το κουράγιο και πήγε στο χώρο που η σύζυγός του φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό. Ωστόσο αντί του πορίσματος του δόθηκε ένα απλό έγγραφο, στο οποίο γνωστοποιείται στην οικογένεια πως έχει γίνει ΕΔΕ για τον 38χρονο γιατρό και πως το πόρισμα θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες διοικητικές ενέργειες. 
Το DNA «καίει» τον αγγειοχειρουργό
Την ίδια ώρα η εξέταση των στοιχείων που συλλέχθηκαν από το ΙΧ του φερόμενου ως δράστη έδειξε ότι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πορτμπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, δόθηκε στον ανακριτή και πλέον αποτελεί τμήμα της δικογραφίας.
 http://www.pronews.gr/

16:05
25/05/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών