Η Ένωση Αστυνομικών Φωκίδος στέλνει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα έκτροπα του τελικού κυπέλλου Ελλάδος...!!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...!!
 
   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας προχωρά άμεσα σε νομικές διαδικασίες για τα έκτροπα στον τελικό κυπέλου Ελλάδος... 
  Πρόκειται να ζητήσει τα έγγραφα διεξαγωγής του αγώνα και να τα στείλει στον Άρειο Πάγο ώστε εάν διαπιστωθεί παρατυπία να αναλάβει ο Εισαγγελέας τους υπεύθυνους.  
  Κυρίως θα ασχοληθούν με τους επικεφαλείς των μέτρων προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τους τραυματισμούς συναδέλφων τους...
Σε κάθε περίπτωση εντυπωσιάζει το η περίεργη σύμπτωση, όπου αστυνομικοί δ/ντες και ταξίαρχοι που αποστρατεύονται

γίνονται επικεφαλείς μέτρων στις ΠΑΕ...!  
Συνεχίζοντας την μοναχική τους πορεία, οι Αστυνομικοί της Φωκίδας γράφουν στο προφίλ τους στο facebook:

   Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....!!
 
  Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 5,30 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Υ. ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. 
 

  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ.  
 ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

 ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ.

 ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

 ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΖΗΛΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΕΠΟΠΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;;;

 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ;;;

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.  ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ - ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ…


Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών