ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ – Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΧΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟ

 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ – Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΧΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟ
Tο «χούφτωμα» του κουμπάρου στην κουμπάρα κάτω από το τραπέζι και η αποδοχή των χαδιών και όχι μόνο από την πλευρά της ενώ δίπλα της καθόταν ο άντρας της, τίναξε το πανηγύρι που διοργάνωσε κατάστημα εστίασης ανήμερα του Σωτηρος στην Πάτρα στον αέρα.

Παρόλο που η τριάδα – γυναίκα , σύζυγος και κουμπάρος – ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη βραδινή τους διασκέδαση , η συνέχεια δεν έμελε να είναι η αναμενόμενη , καθώς ένα τυχαίο γεγονός έγινε αφορμή για να αποκαλυφθεί η ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτό δεν ήταν άλλο από τον κουμπάρο.
Ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα, μια λάθος κίνηση από το σύζυγο της γυναίκας στάθηκε αφορμή να έρθουν όλα στη φόρα. Το «λάθος» του συζύγου ήταν ότι του έπεσαν από τα χέρια τα τσιγάρα και ο αναπτήρας . Η άμεση αντίδρασή του να σκύψει για να τα πάρει τον έφερε αντιμέτωπο με ένα «μοναδικό» θέαμα για ότι συνέβαινε κάτω από το τραπέζι.
Ο ευτυχισμένος μέχρι εκείνη την στιγμή σύζυγος είδε το πόδι του κουμπάρου ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας του που καθόταν ακριβώς απέναντι του, ενώ το δικό της πόδι χάιδευε σε απόκρυφο σημείο τον κουμπάρο.
Δευτερόλεπτα μετά , τα πάντα τινάχτηκαν στον αέρα, με τον σύζυγο να αναποδογυρίζει το τραπέζι, να επιτίθεται στον κουμπάρο και την άπιστη γυναίκα του με ακατονόμαστες βρισιές ενώ το επεισόδιο έγινε αφορμή να σταματήσει η ορχήστρα για περισσότερο από μια ώρα, καθώς ο απατημένος άντρας απειλούσε να σφάξει του δυο εραστές τη σχέση των οποίων μόλις είχε ανακαλύψει.
Τα χειρότερα αποφευχθήκαν χάρη στην επέμβαση άλλων θαμώνων και αφού τελικά τόσο ο κουμπάρος όσο και η γυναίκα φυγαδεύτηκαν από γνωστούς, για να «μην γίνει μεγάλο κακό» όπως έλεγαν πρόσωπα τα οποία γνώριζαν τον χαρακτήρα του απατημένου άντρα.
Ζητάει εξέταση DNA του παιδιού τους
Η ιστορία έχει και ουρά, καθώς ο απατημένος σύζυγος – η γυναίκα του από εκείνο το βραδάκι έχει εξαφανιστεί από το σπίτι τους – πριν από λίγες ήμερες μέσω δικηγόρου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ζητώντας συγχρόνως και την πραγματοποίηση εξέτασης dna για το δεύτερο από τα παιδάκια του, για τον φυσικό πάτερα του οποίου πάντα είχε μέσα του κάποιες υπόνοιες.
enalla.info
 11:40 π.μ.  |  Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 
 http://enimerosi-247.blogspot.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών