ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΜΑΪΑΜΙ" (όταν θα βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία...)


κάλιο αργά, παρά ποτέ...”

    Η Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, δημοσίευσε στο “diaygeia”, την ομόφωνη απόφασή της, για την επανα-δημοπράτηση του ακινήτου, όπου και το παλαιόν κέντρο “Μαϊάμι”, την οποία έλαβε προ δύο εβδομάδων, την Τρίτη 11-4-2017. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος και μιαν αρχή, στην πρόσφατη περιπέτεια του πολύπαθου κτηρίου, του οποίου η σημερινή κατάσταση, δεν περιγράφεται.
   Στο 13 σελίδων κείμενο περιγράφεται ο τρόπος και η όλη διαδικασία για την δημοπράτηση του ακινήτου, αλλά όμως, δεν αναφέρεται η ημερομηνία διεξαγωγής της!...


   Δεν έχουμε αντιληφθεί άλλη παρόμοια πράξη αναγγελίας δημοπρατήσεως, χωρίς να αναφέρεται το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή. Και επειδή προφανώς, αυτή η διαδικασία δεν είναι “μυστική” (εξ άλλου η δημοσίευσή της στο diaygeia γίνεται για να κοινοποιηθεί σε ενδιαφερόμενους και λοιπούς), μάλλον θα πρόκειται περί λάθους.
Είναι έτσι όντως κύριε Ανδρέα Παναγιωτόπουλε;


Απλά να σημειώσουμε ότι η τιμή εκκινήσεως της δημοπρασίας για το εν λόγω ακίνητο, έχει καθορισθεί από την Λιμενική Επιτροπή στα 1.000 ευρώ/μήνα (όταν θα πραγματοποιηθεί...)
***************************

Η Σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής


Το θέμα


Και η προκήρυξη (απόσπασμα)




Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών