Λουκας Γεωργιαδης : Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

η εικόνα προφίλ του Λουκας Γεωργιαδης
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ αξίζει να αναφερθούμε σε μερικά ευρήματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία:
1. Οι 9 στους 10 πολίτες (86%) είναι ανήσυχοι και φοβισμένοι για την πορεία της χώρας. Απορία προκαλεί τι είναι αυτό που κάνει τον 1 στους 10 να αισιοδοξεί!

2. Οι 7 στους 10 πολίτες εκτιμούν ότι η καθυστέρηση στην αξιολόγηση σχετίζεται με την αγάπη των κακοποιών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την... καρέκλα! Μάλιστα την ίδια άποψη έχουν οι 5 στους 10 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα είναι στην πρώτη περίπτωση ότι οι 3 στους 10 εξακολουθούν να πιστεύουν κάτι άλλο και στη δεύτερη περίπτωση οι άλλοι 5 στους 10 που προφανώς είναι βολεμένοι, λαμόγια ή ηλίθιοι που δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση.
3. Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη ένα 18% που πιστεύει ότι ο Τσίπρας διαπραγματεύεται σκληρά, μάλλον χρήζει... ψυχιατρικής ανάλυσης αν λάβουμε υπόψιν το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης! Μάλιστα, μόλις το 37% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει τα περί... σκληρής διαπραγμάτευσης. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι ένα ποσοστό 5,5% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. πιστεύει το ίδιο!!!
4. Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση είναι υψηλά. Ωστόσο, αντίστοιχα και υψηλότερα ποσοστά κατέγραφε το ΠΑΣΟΚ λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαίου και του Ιουνίου 2012. Η... δυναμική για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως καταγράφεται στις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τείνει προς αυτά τα ποσοστά.
5. Η Ν.Δ. παίρνει ψηφοφόρους απ΄ όλα τα κόμματα και παρουσιάζει την υψηλότερη συσπείρωση ιστορικά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περίοδο.
6. Αν η επόμενη Βουλή είναι πεντακομματική, τότε η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρώσουν περίπου 190 βουλευτές. Αν είναι εξακομματική πέριξ των 185 και αν είναι επτακομματική 180.
7. Το δείγμα του ΠΑΜΑΚ εφόσον επιβεβαιωθεί στην κάλπη και λαμβάνοντας υπόψιν τις αναγωγές για όσους απέχουν, οδηγούν τη Ν.Δ. σε εκτίμηση ψήφου στο 38%-40%.
8. Όλοι αντιλαμβάνονται γιατί ένα ποσοστό 19% επιθυμεί την εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
9. Το 38% θέλει Οικουμενική κυβέρνηση και το 30% πρόωρες εκλογές. Με βάση το πρώτο εύρημα και επειδή ο Τσίπρας δεν θέλει να παραδώσει την εξουσία στον Μητσοτάκη, θα την κάνει... αλά ΓΑΠ το 2011, όταν παρέδωσε στον Παπαδήμο έχοντας στο μυαλό του ότι έτσι θα κερδίσει χρόνο.
10. Το 36% επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ. ή κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ., αλλά είναι πολύ υψηλό το ποσοστό που θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ (20%). Μόλις το 13% θέλει οικουμενική κυβέρνηση ή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί το 20% θέλει ΣΥΡΙΖΑ και τι αντιπροσωπεύει...
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ...

 11-4-17
Λουκας Γεωργιαδης
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών