Σε φρούριο θα μετατραπεί για ακόμη μια φορά η Αθήνα λόγω της επετείου από τη δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου

 
Σε «φρούριο» πρόκειται να  μετατραπεί γι ακόμη μία φορά η Αθήνα λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, όλες οι διμοιρίες των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ θα είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και η αντιτρομοκρατική, η ασφάλεια και οι ομάδες ΔΙΑΣ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που θα συμμετάσχουν στα μέτρα ασφαλείας, θα ξεπεράσουν τις 3.000, ενώ από αέρος θα περιπολεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για τις πορείες στη μνήμη του Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους επιτελείς της Ελ.ΑΣ. έχει δοθεί εντολή για μηδενική ανοχή, σε περίπτωση που κουκουλοφόροι προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια, αλλά και αυτοσυγκράτηση σε μία προσπάθεια οι διαδηλώσεις να ολοκληρωθούν ειρηνικά.
Οι αστυνομικοί πάντως έχουν λάβει εντολή να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση τυχόν βανδαλισμούς και καταστροφές σε καταστήματα, ενώ σε περίπτωση που ξεσπάσουν εκτεταμένα επεισόδια, το σχέδιο περιλαμβάνει την απομόνωση των αντιεξουσιαστών στην περιοχή των Εξαρχείων.
ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Ισχυρές δυνάμεις θα βρίσκονται στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια όπου μαθητές και φοιτητές προγραμματίζουν πορεία για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, αλλά και στις πέντε το απόγευμα στο ίδιο σημείο, όπου θα συγκεντρωθούν αριστεριστές και αντιεξουσιαστές.
Άνδρες της κρατικής ασφάλειας συλλέγουν πληροφορίες για τις κινήσεις των αντιεξουσιαστών, ενώ σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκονται πιθανοί στόχοι επιθέσεων όπως υπουργεία, τράπεζες και πρεσβείες.
Η τροχαία από νωρίς το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιήσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ θα υπάρξει απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Ανάλογα αυξημένα μέτρα ου ασφαλείας έχουν προγραμματιστεί και για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που θα γίνουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.



08:24
04/12/2016
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών