Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ : Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα είναι σε διακοπές.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Αφροδίτη Παπαθανάση
2 χρόνια έχει ήδη την ευθύνη διακυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ.
2 χρόνια έχουν την ευθύνη στελέχη, όπως ο κ. Αποστόλου, Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και ο κ. Κωστοπαναγιωτου, Βουλευτής Φωκίδας.
2 χρόνια πέρασαν και θα ήταν λογικό να περιμένουμε να ακούσουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, χρόνους, πηγές χρηματοδότησης για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα της Φωκίδας.

2 χρόνια και η θεσμική αναφορά, διαβούλευση και συνεργασία παραμένει ζητούμενο, στο ονομα φίλων και μικροκομματικής συμπεριφοράς.
2 χρόνια και αναζητούμε από τους κομματικά και κυβερνητικά υπεύθυνους να διαβάσουν πίσω από "επικεφαλίδες".
2 χρόνια εκκρεμούν θεσμικές συναντήσεις κυβέρνησης, αυτοδιοίκησης κοινωνικών φορέων για τα αυτονόητα.
2 χρόνια και θέματα που αφορούν το έργο του ελαιώνα Άμφισσας, το πρόγραμμα του παραδοσιακού, το θέμα των βοσκοτόπων, οι αδειοδοτήσεις τους περί της λίμνης, η ολοκλήρωση του έργου πεδιάδας Μόρνου, το φράγμα της τολοφωνας, αντιμετωπίζονται αποσπασματικά και πιθανά με αντίληψη παρέας και όχι θεσμικά και επιτελικά.
2 χρόνια με έλλειψη στοιχειώδους συνεννόησης και συνεργασίας.
2 χρόνια χωρίς θεσμική συνεργασία αυτοδιοίκησης, ένωσης συνεταιρισμών, αρμοδίων υπηρεσιών και υπουργείου για όρους και προϋποθέσεις μέτρου περιβαλλοντικής προστασίας - έργο παραδοσιακού ελαιώνα στην νέα προγραμματική περίοδο. Εκτός αν το θέμα αυτό αντιμετωπίζεται με κουβεντούλα, τσάι και συμπάθιο.
2 χρόνια με το έργο του ελαιώνα σε "καθυστέρηση" με το σκορ υπέρ της πλέον χρηματοδότησης του εργολάβου, αλλά και
2 χρόνια χωρίς να προχωρήσουν στοιχειώδη ζητήματα όπως σύνοδο έργο πυρασφάλειας στο έργο του ελαιώνα, ή το θεμα της αρχής για έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το θέμα της αξιοποίησης της μελέτης για τα καρστικα ύδατα του νομού, θέμα ιδιαίτερα βαρύ που θα πάρει πολύ χρόνο.
2 χρόνια δεν μάθαμε για στοιχειώδη συνεννόηση Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή με ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ και ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ.
2 χρονια ακούμε γενικότητες και για "γενικά προβλήματα" όταν κανείς Υπέυθυνος από ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πλευρά δεν ανοίγει να δει τι συνεπάγεται ή μελέτη περιβαλλοντικών όρων του έργου του ελαιώνα και το σχέδιο διαχείρισης υδατικών πόρων για τη Στερεά.
2 χρόνια φρου φρου και αρώματα σε όρους επικοινωνίας και μηδέν σε όρους ουσίας.
2 χρόνια οι μέγα κατήγοροι των πάντων για τα πάντα παίζουν πολυθεσικα - κάτι σαν μπαλαντέρ- και "εφ όλης της ύλης" , αλλά μένουν μόνο σε όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.
2 χρόνια λέτε ψέμματα.
2 χρόνια δεν είστε ικανοί για τα απολύτως βασικά σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο.
Η ΝΔ εντός και εκτός νομού δεν κατάλαβε και πολλά, προφανώς δεν είχε τον χρόνο να ασχοληθεί, με τη Φωκίδα.
Εσείς, ΣΥΡΙΖΑ και ακροδεξιοί ΑΝΕΛ βλέπετε τη δημόσια ζωή ως παρέα. Και αυτό είναι πολλαπλά τραγικό.



Αφροδίτη Παπαθανάση
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών