ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΕΙΣΗΓΗΣΗ (Συνεδρίαση 05.11.2016)




ΘΕΜΑ: «Έγκριση δαπάνης (διάθεση πίστωσης) για την συνδριοργάνωση 5ου αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro και 2ου αγώνα πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος Enduro».
(Εισηγητής: κ. Νεκτάριος Μίχος, Αντιδήμαρχος).
Μετά από αίτημα της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φωκίδας (ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ.), η οποία
δραστηριοποιείται στο χώρο του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, motocross- endure- scramble, ως επίσημο μέλος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.),  στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρωταθληματικού αγώνα ζητείται η κάλυψη μέρος των εξόδων.  Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα σε προκαθορισμένη ημερομηνία, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. Ο Αγώνας θα προσελκύσει περίπου 140 αθλητές από όλη την Ελλάδα, συνυπολογίζοντας του βοηθούς, μηχανικούς κλπ προσωπικό ο αριθμός τους θα αγγίξει τα 350 άτομα περίπου.  Εξαιτίας του υψηλού επιπέδου των αγώνων, αλλά και της προβολής αυτών από τον ειδικό τύπο που κατ’ επέκταση θα αναδείξουν το Δήμο μας, καθώς, και στα πλαίσια του εγχειρήματος να παραμείνει η αθλητική δραστηριότητα αυτή στο ημερολόγιο των επίσημων αγώνων της Ομοσπονδίας τα επόμενα χρόνια, ζητούμε την κάλυψη των εξής δαπανών:
Χρονομέτρες (ironteam), φιλοξενία και γεύματα χρονομετρητών, αλυταρχών, κριτών, οργανωτικής επιτροπής, κύπελλα, μετάλλια και ηχητική εγκατάσταση. 
Επιπροσθέτως σε συνέχεια του υπ’ αρίθμ. 284/31-10-2016 έγγραφο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Άμφισσας, παραχωρείται ο αύλειος χώρος του σχολείου στα πλαίσια της αθλητικής εκδήλωσης (5 & 6 Νοεμβρίου) για να χρησιμοποιηθεί ως servicepark, στη ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. με την υποχρέωση να σεβαστούν το χώρο του σχολείου, να αποκαταστήσουν ζημίες που τυχόν θα προκύψουν και να παραδώσουν το χώρο καθαρό.
Παρακαλείτε το σώμα για την έγκριση διάθεση πίστωσης  ύψους  4.000,00 με Φ.Π.Α. και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου με τους εξής κωδικούς  Κ.Α.: 15-6472 «Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων» ποσού 500,00€ και Κ.Α.: 15- 6471 «Έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων» ποσού 3.500,00€. 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών