Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαπές ROMA για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην περιοχή Επτάλοφος Φωκίδας



Λαμία, 21 Ιουλίου 2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαπές ROMA για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην περιοχή Επτάλοφος Φωκίδας

Οι δράστιδες, αρχικά με την μέθοδο της απασχόλησης και στην συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από 80χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός ROMA συνεργός τους


  
Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (20-07-2013) το πρωί στην περιοχή Επτάλοφος Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς, τρεις (3) ημεδαπές ROMA, ηλικίας 34, 23 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και συμμετοχής τους σε εγκληματική ομάδα. 

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι τρεις δράστιδες, μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό ROMA συνεργό τους που αναζητείται, μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην Επτάλοφο Φωκίδας.

Στην συνέχεια προσέγγισαν έναν 80χρονο ημεδαπό, ο οποίος βάδιζε προς την οικία του και αρχικά με την μέθοδο της απασχόλησης και στην συνέχεια η 18χρονη με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την τσέπη του ηλικιωμένου το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ, τα οποίο ακολούθως έδωσε στον ημεδαπό συνεργό τους.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τις τρεις δράστιδες, ενώ ο συνεργός τους, παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, κατάφερε να διαφύγει με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό τους.
   
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς, ενώ οι τρεις συλληφθείσες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους την Τρίτη (23-07-2013) ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών