Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για απάτη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στο Δομοκό Φθιώτιδας



Λαμία, 21 Ιουλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για απάτη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στο Δομοκό Φθιώτιδας

Ο δράστης μετέβη σε τρεις υπαίθριους εμπόρους – παραγωγούς και αγόρασε αγροτικά προϊόντα καταβάλλοντας, ως αντίτιμο, αντίστοιχα τρία χαρτονομίσματα των (50€) αμφιβόλου γνησιότητας    

Τα ανωτέρω χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος



Συνελήφθη, χθες (20-07-2013) το πρωί στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 35χρονος, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη διαδοχικά σε τρεις υπαίθριους εμπόρους – παραγωγούς, οι οποίοι διατηρούν πάγκους πώλησης αγροτικών προϊόντων σε διάφορα σημεία κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Καρδίτσας.

Ο δράστης αγόρασε από τους παραγωγούς αγροτικά προϊόντα καταβάλλοντας, ως αντίτιμο, αντίστοιχα τρία χαρτονομίσματα των (50€), τα οποία, όπως στην συνέχεια διαπιστώθηκε, έφεραν όλα τον ίδιο ακριβώς αριθμό σειράς.

Ακολούθως ο δράστης μετέβη και σε τέταρτο παραγωγό, στην ανωτέρω περιοχή, προκειμένου να ενεργήσει νέα αγοραπωλησία, πλην όμως Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, που είχαν ήδη ενημερωθεί για την παράνομη δραστηριότητα του 35χρονου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.



Ο 35χρονος αναγνωρίστηκε από τους παραγωγούς που εξαπάτησε, ενώ τα τρία αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (50€) κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος. 

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών