Έντονη αντίδραση και αιχμές Σωτηρόπουλου ....

 

Δεν αποδέχεται τη θέη του θεματικού Αντιδημάρχου της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην οποία τον τοποθέτησε ο Παναγιώτης Ταγκαλής ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο fb o πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Δελφών αφήνει αιχμές εναντίον του Δημάρχου για αθέτηση υποσχέσεων προς το πρόσωπό του, καθώς σημειώνει ότι είχε λάβει δεσμεύσεις για την τοποθέτησή του ως Αντιδημάρχου επί των τεχνικών έργων και προσθέτει πως “θα παραμείνω μάχιμος δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους”.

Αναλυτικά, ο Σ. Σωτηρόπουλος αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε. 

Όταν παραιτήθηκα από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, έγινε ειδική συνάντηση παρουσία του κ. Μαντζώρου στην οποία μου ζητήσατε να  κατέβω υποψήφιος στον συνδυασμό σας και ως αντάλλαγμα  να με ορίσετε Αντιδήμαρχο στην ΔΤΥ του Δήμου από 1.1.2024.Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικες εκλογές αλλά η πρόταση σας ήταν ενδιαφέρουσα και κάτι που στη ΔΕΥΑ απέδειξα ότι μπορώ να κάνω καλά. 

Σήμερα με έκπληξη διαπίστωσα κατά την πρωινή μας συνάντηση ότι δεν κρατήσατε τον λόγο σας και ότι η όλη συζήτηση που είχαμε κάνει τότε αποσκοπούσε απλά στο να πετύχετε τον σκοπό σας και να κάνετε μια δεύτερη θητεία πατώντας επί πτωμάτων…Αθετήσατε τον λόγο σας…. Όπως σας είπα και κατά την πρωινή μας συνάντηση δεν αποδέχομαι την πρόταση που μου κάνατε γιατί αποτελεί προϊόν κοροϊδίας εις βάρος μου! 

Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συμφωνήσει κάτι που άλλωστε σας έκανα γνωστό και με προσωπικό μήνυμα. Είμαι πρώτος στην προτίμηση των πολιτών κι εσείς είστε άφιλος. Θα παραμείνω μάχιμος δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους.

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών