Nektarios Michos : ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΩΝ...

 


ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΩΝ... (Απάντηση στον κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο)
Λέτε ότι απογειώθηκε επί ημερών σας η Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ. Αυτήν δηλαδή που ήθελε η δημοτική σας αρχή να κλείσει!
Αυτήν που έστησε η δημοτική αρχή 2014-19 εκ του μηδενός, την έστησε ακριβώς με τα εξαιρετικά στελέχη που βρήκατε (και κρατάτε μέχρι σήμερα), ακριβώς με τις υποδομές και την οργάνωση που βρήκατε και έχετε μέχρι σήμερα (γραφεία, νέα αποθήκη, σύστημα τηλεχειρισμών κ.λπ.) και την παρέδωσε κερδοφόρα και ισχυρή παρά τα ψέματα που λέγονταν τότε.
Το κυριότερο, όταν ο κ. Ταγκαλής ετοιμαζόταν το 2020 να καταργήσει με μια μονοκονδυλιά την Δημοτική Επιχείρηση που είχε οργανωθεί με τόσο κόπο 4-5 ετών, εμείς και πάλι σώσαμε την παρτίδα αν και αντιπολίτευση!
Μην επαίρεστε τόσο για τα έργα. Δεν μηδενίζουμε την προσφορά σας (όπως κάνατε εσείς επί ημερών μας), αλλά τα έργα είναι ακριβώς αυτά που είχαν σχεδιαστεί, προγραμματιστεί και σε σημαντικό βαθμό μελετηθεί με το master plan που εμείς φέραμε και εγκρίναμε το καλοκαίρι του 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην συνέχεια αυτά όλα συνεχίστηκαν, ωρίμασαν και αξιοποιήθηκαν από τα ικανότατα στελέχη (γενικός διευθυντής, τεχνικοί κ.λπ.) με τα οποία επανδρώσαμε την Δ.Ε.Υ.Α. και τα οποία εσείς ορθώς κρατήσατε στην θέση τους.
Και όλα αυτά είχαν την τύχη να εξελιχθούν σε ένα πολύ ευνοϊκό πολιτικό περιβάλλον (Τσακίρης, Μπούγας κ.λπ.), ώστε εν τέλει η οργάνωση και ο σχεδιασμός που έγινε τότε (2017-2019) να καταλήξει σε χρηματοδοτήσεις.
Η επόμενη δημοτική αρχή (Λουκάς Αναγνωστόπουλος) θα στηρίξει πλήρως την Δ.Ε.Υ.Α. και τις ανάγκες των συμπολιτών μας, θα υλοποιήσει τα εξελισσόμενα έργα (σε αντίθεση με εσάς) και θα συνεχίσει με ειλικρίνεια και σοβαρότητα την προσπάθεια για καλύτερες υποδομές.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ…
 



ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών