Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών 22/8/2023

 

ΘΕΜΑ 9. <<Επί αιτήματος παράτασης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ(ΑΠΕ ΔΕΣΦΙΝΑΣ)>>
Πέρυσι από την φωτιά χάθηκε ένα μεγάλο μέρος από τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ χθες η φωτιά ήταν στην γειτονιά μας στην Αντίκυρα και σήμερα εσείς μας ζητάτε να ψηφίσουμε την παράταση της προμήθειας για ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ(ΑΠΕ ΔΕΣΦΙΝΑΣ)και από την εισήγηση του αντιδημάρχου κυρίου Χαρίλαου Αγαπητού διαπιστώνουμε ότι η προμήθεια αφορά α) Αραιωτής χλοοτάπητα, β)Συλλέκτης χόρτου, γ)Κύλινδρος ισοπέδωσης, δ)Περιστρεφόμενη βούρτσα και ε) Σπορέας, όλα συνολικής αξίας 4.910,40 ΕΥΡΩ.
Δεν είμαστε αντίθετοι στο να προμηθευτούμε αυτά τα εργαλεία για την συντήρηση των γηπέδων ή άλλων κοινόχρηστων χώρων αλλά να χρησιμοποιήσουμε τον σωστό τρόπο χρηματοδότησης. Στην παράταξη μας αλλά και στους πολίτες δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα
1. Η Ενότητα της Δεσφίνας έχει γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα , άρα τα μηχανήματα αυτά δεν είναι απαραίτητα εκεί.
2. Εάν αυτά προορίζονται για άλλες Δημοτικές Ενότητες γιατί δεν αναφέρεται στην εισήγηση , τι μπορεί να θέλει να κρύψει η Δημοτική Αρχή.
3. Εάν τελικά αυτά αποτελούν εργαλεία για την πολιτική προστασία του Δήμου μας και τα χρειαζόμαστε για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, εμείς μοιάζουμε με τα μωρά που φτιάχνουν πύργους στη άμμο της θάλασσας.
4. Τελικά ποιος ο σεβασμός της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους πολίτες που πέρυσι από την φωτιά έχασαν την περιουσία τους, ποιος ο σεβασμός απέναντι στο φυσικό περιβάλλον και τον πολιτισμό μας, όταν εμείς οι ίδιοι καλούμαστε να τα προστατεύουμε και να τα διατηρήσουμε για τις επόμενες γενιές;
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής οι αποφάσεις σας δείχνουν άτομα που δεν έχουν την ευθύνη να διοικήσουν και να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις στους Δημότες του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ και για τον λόγο αυτόν θα καταψηφίσουμε την συγκεκριμένη εισήγηση αλλά κυρίως τον τρόπο σκέψης και λειτουργιάς της διοίκησης του Δήμου.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών