Δρόσος Παρασκευάς: θα "κλάψουν μανούλες" αν αποδειχτεί ότι λειτουργούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο με γνώμονα το παραταξιακό συμφέρον... Για τα καμμένα της Φωκίδας, θα περιμένω... Όχι πολύ!

 


Σοβαρές καταγγελίες του Δρόσου Παρασκευά ΠΣ με την Στερεά Υπεροχής, μετά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τις φωτιές στην Εύβοια

 "Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να αναπτύξω τις θέσεις μου, επειδή  έπρεπε να ψηφίσουμε τα έργα για τις πυρόπληκτες περιοχές. Είχε μείνει ελάχιστος χρόνος για να λήξει η συνεδρίαση.   

 Σύμπτωση;

 Δεν ξέρω, θα δείξει…

  Φυσικά, Σύμβουλος της συμπολίτευσης έπαιξε πονηρά, να μην πω βρώμικα και δεν σεβάστηκε ότι του έδωσα το λόγο παρόλο που δεν είχε κάνει αίτημα στην Γραμματεία.

Η συνεδρίαση ήταν δύσκολη λόγω απουσίας του Προέδρου για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και υποχρεώθηκα να ανταπεξέλθω σε τόσο σοβαρό Συμβούλιο και στους δύο ρόλους. Μεγάλη η βοήθεια της Αντιπροέδρου κ. Αγγελοπούλου εδώ.

Την επόμενη φορά υπόσχομαι ότι θα "κλάψουν μανούλες" αν αποδειχτεί ότι λειτουργούν με γνώμονα το παραταξιακό συμφέρον.

  Γιατί μην ξεχνάμε ότι και η Φωκίδα μετράει πληγές! αλλά με παρακάλεσαν οι συνάδελφοι να το θέσουμε στο επόμενο συμβούλιο.

 Θα περιμένω.

   Όχι για πολύ..."

 

 fokidatv.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών