Σωτηρης Σωτηρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Δελφών και δημοτικός σύμβουλος : “Ως εδώ και μη παρέκει κ Σπανέ. Δεν θα τρώμε τη σκόνη της Λαμίας και αυτοί θα τρώνε ΄’ολο το “παντεσπάνι”




 Λάβρος ενάντια στον   κ Σπανό είναι ο δημοτικός σύμβουλος Δελφών και πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ Σωτηρόπουλος με αφορμή το νέο ατόπημα του περιφερειάρχη με το Ράλλυ Ακρόπολις.
Η δήλωση που έκανε αυτόβουλα στην εφημερίδα μας είναι η εξής:
“ ...Αύριο (σσ Σήμερα)  στο δήμο Δελφών έχουμε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (ο δήμαρχος, όλοι οι αντιδήμαρχοι και τα στελέχη του Δήμου). Εκεί θα θέσω επίσημα την πρότασή μου για το θέμα. Θεωρώ ότι είναι άδικη και προσβλητική  για όλη τη Φωκίδα η συμπεριφορά Σπανού τόσο σε σχέση με το Ράλλυ όσο και γενικότερα. Θα πρέπει να αντιδράσουμε. Να απαγορεύσουμε στη διοργάνωση να χρησιμοποιήσει  τις διαδρομές που περνάνε από το νομό μας όπως τις Καρούτες, τους Βωξίτες κ.α. Ο Δήμος να μην διαθέσει ούτε γκρέιντερ , ούτε άλλα μηχανήματα για τους αγώνες. Είναι άδικο εμείς να τρώμε τη σκόνη και τα σκουπίδια της Λαμίας και αυτοί να τρώνε όλο το “παντεσπάνι”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Σπανός μεροληπτεί κατά της  Φωκίδας. Ως εδώ και μη παρέκει”
 
 Ημερομηνία δημοσίευσης:31/03/2021
 http://www.orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών