Νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Δελφών

Στον ορισμό ενός ακόμα Αντιδημάρχου προχώρησε ο Δήμαρχος Δελφών με το λυκόφως του περασμένου έτους. 

Ο Παναγιώτης Ταγκαλής με απόφασή του στιςς 31 Δεκεμβρίου όρισε θεματικό Αντιδήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο Γαλαξιδίου Ανδρέα Ζαχαρόπουλο, με αρμοδιότητες την Διεύθυνση του ΚΕΠ, την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου και την υλοποίηση του κτηματολογίου του Δήμου Δελφών και, τέλος, την εποπτεία, ευθύνη και συντονισμό των Δομών Βοήθειας στο Σπίτι και του αρτισυσταθέντος ΚΕΠ Υγείας. 

Ο Ανδρέας Ζαχαρόπουλος θα είναι μόνο θεματικός Αντιδήμαρχος και δεν θα έχει χωρικά καθήκοντα Αντιδημάρχου. Αποτελεί τον 9ο Αντιδήμαρχο του Δήμου Δελφών, τον 2ο -μετά το Γιάννη Μανανά- που ορίζεται σε θέση Αντιδημάρχου μετά την αρχική τοποθέτηση των αντιδημάρχων κατά την ανάληψη της δημοτικής διοίκησης από την δημοτική Αρχή Ταγκαλή, και με τα καθήκοντα που αναλαμβάνει όσον αφορά στα ζητήματα των δομών πρόνοιας (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΕΠ Υγείας) πραγματοποιείται κατάτμηση του τομέα της Πρόνοιας, τον οποίο αρχικά είχε εξ ολοκλήρου η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δελφών Χρύσα Σεγκούνη.

Η τελευταία παραμένει καθ ́ ύλην αρμόδια του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, χωρίς όμως τους τομείς που περιήλθαν στην δικαιοδοσία του Ανδρέα Ζαχαρόπουλου.  

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών