Μαύρες σημαίες στην Κίρρα και ακύρωση της εκδήλωσης ζητάει η Τοπική Κοινότητα!

 


Οξεία ήταν η αντίδραση της ΤΚ Κίρρας στην εκδήλωση του “αρχαίου μονοπατιού” που είναι προγραμματισμένη το πρωί της Κυριακής και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για την φετινή “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”, μετά την έκτακτη αποψινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας.

Οι αποφάσεις σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Προέδρου της ΤΚ Κίρρας, Μαίρης Καπαρέλη, είναι οι εξής

Ακύρωση της εκδήλωσης του Δήμου Δελφών ερήμην των Κοινοτήτων που εμπλέκονται αιτείται το Κοινοτικό Συμβούλιο Κίρρας ,με το αιτιολογικό της παραποίησης της ιστορίας της Κίρρας και προσβολής των “Οικοδεσποτων” αυτής.

-Τοποθέτηση εμποδίων πλησίον της περιοχής “Καλόγηρος” – “Καλύβα” περιοχής Χρισσου, αρχής εδαφικής περιοχής Κίρρας προς Άγιο Πολύκαρπο.

-Ενημέρωση των δημοτών της Κίρρας με ενημερωτικό σημείωμα για την “ιστορική προσβολή” που υπέστη η αρχαιότερη πόλη του Δήμου Δελφών από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
– Την κατάθεση σχετικού υπομνήματος Συμβουλίου προς τον Αντιδήμαρχο Ιτέας που έως σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει αρμοδιως.
-Στη διαδρομή της οδού Αγίου Πολυκάρπου προς πλατεία Κίρρας (Αρχαίο Λιμάνι) θα τοποθετηθούν μαύρες σημαίες από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου,προς ένδειξη προσβολής της Ιστορίας της Κίρρας.

-Δημιουργια Τοπικής Τουριστικής Επιτροπής Κίρρας και παρότρυνση και των άλλων Κοινοτήτων ανάληψης ανάλογης πρωτοβουλίας .
-Την υποβολή πρότασης μομφής κατά της Τοπικής Συμβούλου Ιτέας κας Ιωάννας Ιωάννα Καλλία, φερόμενης ως διοργανώτριας αρχής!
– Την υποβολή υπομνήματος προ ενάρξεως στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών και εφαρμογής του κανονισμού αυτού.

Δυστυχώς δεν Υπάρχει Δημοτική συνείδηση !!!

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών