XΑΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ.ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΗΜΙΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΚ.
 
2)ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ (ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ)
 
3)ΕΥΡΥΤΕΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΟΓΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ....(ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ)
 
4) ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ--ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΟΤΡΑΜΠ-ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ...ΔΙΑΦΟΡΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΚ.ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΚΙΜ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ..
 
5)ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ SPOILERS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ/ΚΑ ΙΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ/ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ
 
6)ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ.. ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.(Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ-ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ.........ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ(ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ). ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΙ ΣΕ 78 ΤΟΜΕΙΣ!!!!
 
7)ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΚΕΨΗ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΠΗ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ Ή ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ) ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΟΙΕΣ RΕFORMS /ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ.ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ 108 ΔΙΕΘΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ/ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 47 ΜΕΧΡΙ ΙΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΧ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ AFRICOM ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Ή Η SOUTHCOM ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΕΣ ΕΛΙΤ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ /ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ....
 
8)ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ.ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤOΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΧ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡO ΠOΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΤΟΥ AΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ,(ΑΓΚΟΛΑ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ-ΝΑΜΙΜΠΙΑ) ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ PRIVATE MILITARY COMPANIES, ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 'ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ' ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΕΣΧΑΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΥΡΑΣΙΑΤΚΟ ΧΩΡΟ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ .ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ.
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών