Δήμαρχος Πεντέλης: «Η ΔΕΗ έφερε την καταστροφή» - Και στην Κινέτα η ΔΕΗ έφερε τον όλεθρο

Δήμαρχος Πεντέλης: «Η ΔΕΗ έφερε την καταστροφή» - Και στην Κινέτα η ΔΕΗ έφερε τον όλεθρο
Από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ πιστεύει ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

«Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα» εκτίμησε ο Δημήτρης Στεργίου.
«Στην Αττική όπου τα δάση είναι σε οικιστικές περιοχές, πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις περιουσίες και μετά στο δάσος», συνέχισε.
«Άστο να κάψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην πεθάνει άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. «Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα» είπε.
Μίλησε για άριστη συνεργασία και άμεση επέμβαση από τον Τόσκα, σημείωσε ωστόσο ότι «διαχρονικά ως κράτος πάσχουμε από έλλειψη συντονισμού».
Αναφορικά με την απουσία του Δήμαρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη από τις πυρκαγιές είπε ότι «οι δήμαρχοι αντικατοπτρίζουν τους πολίτες».
«Η χώρα δεν έχει χωροταξική πολιτική. Όποιος θέλει φτιάχνει ένα σπίτι και μετά εντάσσεται στο σχέδιο πόλης» υπογράμμισε.
Το ζήτημα είναι ότι και στην Κινέτα οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα της εκκίνησης της πυρκαγιάς του ολέθρου από σπινθήρα που προκλήθηκε από... την ΔΕΗ.

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών