Αποζημίωση-μαμούθ για τους συγγενείς του αδικοχαμένου Κελευστή (ΛΣ) Θανάση Μακρή


Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για το Δικηγορικό Γραφείο του Πέτρου Μαντούβαλου. 

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά αναγνώρισε την υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου να καταβάλει αποζημίωση συνολικού ύψους περίπου 400.000 ευρώ στους συγγενείς του ηρωικού Κελευστή Κλιμακίου των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, Θανάση Μακρή, ως χρηματική ικανοποίηση προς αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υπέστησαν από το θάνατο του συγγενούς τους, καθώς και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν από την προσβολή της προσωπικότητάς τους, αφού δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για τον τραυματισμό του άτυχου Λιμενικού Κελευστή.

Το ύψος της αποζημίωσης είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των ελληνικών δικαστικών αποφάσεων και αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα σημαντική επιτυχία του Δικηγόρου κ. Πέτρου Μαντούβαλου και των συνεργατών του, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους συγγενείς.


Θυμίζουμε ότι ο Κελευστής (ΛΣ) Θανάσης Μακρής, γέννημα – θρέμμα Ταυριώτης, απεβίωσε στις 5 Φεβρουαρίου του 2013, ύστερα από 33 μέρες ηρωικής πάλης στην Εντατική Μονάδα του Ευαγγελισμού, αφού στις 3 Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από εγκληματική αμέλεια πυροβολισμού από όπλο συναδέλφου του, ο οποίος τιμωρήθηκε και απολύθηκε.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών