Παντελής Σαββίδης: Τρια στοιχεία προοιωνίζονται την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε ποια

Υπάρχουν τρία στοιχεία τα οποία προοιωνίζονται την κατάρρευση του Συριζα:
-Το πρώτο είναι η σκληρή κριτική που δέχεται ως προς την πολιτική
συμπεριφορά του αλλά και το περιεχόμενο της πολιτικής του απο παλιά αριστερά στελέχη όπως ο Περικλής Κοροβέσης και ο Τάκης Φωτόπουλος. Το στυλάκι Τσίπρα, λέμε μεγάλα λόγια και κάνουμε kolotuba όταν έρθει η ώρα, δεν περνάει πιά. Προκαλεί απέχθεια.
-Το δεύτερο είναι το κυνηγητό των στελεχών του, μηδέ του ίδιου του Τσίπρα εξαιρουμένου. Σε λίγο δεν θα μπορούν να βγούν απο τα σπίτια τους. Ο Συριζα ήταν ο πρώτος διδάξας αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό. Δυστυχώς, τον έκανε συνήθεια στον πολιτικό βίο. Είναι μεγάλη αποκαθήλωση για έναν, έστω και γιαλαντσί αριστερό, όπως είναι οι συριζαίοι να πραγματοποιούν εκδηλώσεις υπο την προστασία των ΜΑΤ. Ίσως, αποτελεί τη μέγιστη ντροπή.
-Το τρίτο είναι η απολύτως αντιδημοκρατική συμπεριφορά όλων τους. Όποιος τους κάνει κριτική είναι ακροδεξιός , φασίστας και χιτλερικός. Σήμερα που κριτική τους κάνει το 90 και πλέον τοις εκατό του λαού, είναι ο ελληνικός λαός φασίστας; Ή φασίστες και ναζιστές είναι οι συριζαίοι που επιβάλλουν στο λαό μια υπαγορευμένη απο ιμπεριαλιστικά κέντρα πολιτική; Έχουν την εντύπωση πως απο δημιουργίας της ανθρωπότητας υπήρξαν δυο πολιτικά ρεύματα: η ακροδεξιά και ο Συριζα! Τέτοια βαθιά πολιτική ανάλυση έχουν κάνει. Έχει θολώσει το μυαλό τους. Και εδώ βρίσκει εφαρμογή το "μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι".
 

26/6/18


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών