– Βόρεια και Νότια Μακεδονία.


 Φωτογραφία του Νίκος Πρασσάς.
Η Βόρεια είναι κρατική οντότητα, η Νότια είναι μέρος κρατικής οντότητας. Τι σκέφτεται συνειρμικά κάποιος; Ότι η Ελλάδα κατέχει εδάφη του κράτους Μακεδονία.
– Ετοιμάζουν την Ένωση της Β. και της Ν. Μακεδονίας με την επόμενη (μη) Ελληνική κυβέρνηση.
Αυτή είναι όλη η ιστορία με πρωτεύουσα την εβραϊκή «Solun», οι λεγόμενοι Σκοπιανοί στην πλειοψηφία τους Βούλγαροι, οι οποίοι δεν μπορούν να προφέρουν το «θήτα», και χρησιμοποιούν το τουρκικό όνομα, όπως και την ονομασία «Βαλκάνια», αντί για Χερσόνησο του Αίμου.
...
Ως γνωστόν η Βουλγαρία και όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, εκτός της Ρωσίας που την απάλλαξε ο Πούτιν, ανήκουν με την κάθοδο του ΔΝΤ στην λεγόμενη οικογένεια της «Παγκοσμιοποίησης» ή πρώην «Προλεταριάτο».
Αυτοί που γνωρίζουν πώς παίζεται όλη η βρωμοδουλειά του Συστήματος, πριν από 150 χρόνια τα έγραφε ο Engels στον Bernstein σε επιστολή του (22-25.2.1882), που δημοσιεύει ο Μαρξ σε βιβλίο του (βλ. Marx Karl - Engels Friedrich, Η Ελλάδα, η Τουρκία και το Ανατολικό Ζήτημα, εκδ. «Γνώση», 1985).
Με λέξεις «ανθρωπάκια» για τους Σέρβους και «λαΐσκους» για τους υπόλοιπους χριστιανικούς λαούς των Βαλκανίων ο Engels (εκπρόσωπος του Σιωνιστικού Κατεστημένου ή της σημερινής «προοδευτικής» Παγκοσμιοποίησης), αναφέρει, «αν εξαιρέσουμε την σερβική περιοχή, όλες οι άλλες είναι σπαρμένες από τουρκικούς εποικισμούς καί περιτριγυρισμένες από μιάν ελληνική ακτή, γιά να μην αναφέρω ότι η Θεσσαλονίκη είναι πόλη Ιουδαίων από την Ισπανία» (σελ. 452), και πιο πάνω να αναφέρει πώς «πρέπει να συνεργαστούμε στη απελευθέρωση του δυτικοευρωπαϊκού προλεταριάτου και σ’ αυτόν τον σκοπό να υποτάξουμε κάθε τι άλλο» (σελ. 448). Ήταν η εποχή που το Διεθνές Σιωνιστικό Κεφάλαιο χρησιμοποιούσε τα όργανά του τους εν λόγω «διανοούμενους», όπως τους σημερινούς «πολιτικούς» πιόνια που εφαρμόζουν τις διαταγές του, να γράψουν τα «Κεφάλαια» για την ταξική «μάζα», για να ρίξουν τον Τσάρο με τα όργανά τους Κερένσκι και Λένιν για να μην καταλήξει η Κωνσταντινούπολη στα χέρια της Ρωσίας, που ενδιαφέρεται για τους χριστιανικούς πληθυσμούς, ώστε να τους διαχειρίζεται ευκόλως προς αυτόν τον σκοπό. (σελ. 449)
Είναι ακριβώς από την ίδια επιστολή που αναφέρονται και όλα τα καλόπαιδα σαν ποίημα, (βολευτές, γραμματείς και μη Έλληνες ή ριψάσπιδες νυν βολεμένοι ακτιβιστές φαρισαίοι), πώς οι Έλληνες επειδή ασχολήθηκαν με το εμπόριο και άνοιξαν οι ορίζοντες της σκέψης τους από το χρήμα, αποφάσισαν να χωριστούν από την μητέρα Τουρκία.
Είναι σαν να λέμε αυτοί που διοικούν την χώρα να έχουν και από μια offshore εταιρεία και τα δυο πόδια σε δύο βάρκες (ΚΟΤΖΙΑμπάσηδες), για να πληρώνει το χαράτσι μόνον ο μεροκαματιάρης για ό,τι πλέον δεν του ανήκει στον Εφέντη, αφού και το σπίτι δεν μπορεί να το ξεχρεώσει, όπως σήμερα, ή να το πωλήσει, αφού πάλι δεν το αγοράζει κανείς παρά για μια πενταροδεκάρα ή το κατασχέτει η Τράπεζα των δανειστών κι ας αυξάνεται συνεχώς η αντικειμενική αξία του για να το χάσει παντελώς, γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους!
Να γιατί θέλησαν οι Έλληνες να επαναστατήσουν, για να μην πληρώνουν στον νταβατζή τον αέρα που αναπνέουν, και τον οποίο πάλι όρθωσε το Σύστημα με τον «σύντροφο» Κεμάλ από την ίδια φάρα της Ελίτ, εκδιώχνοντας στην προσφυγιά τους Έλληνες, όπως και σήμερα!
Διάβαζε Ίστορία, Έλλην(ιδ)α, και μην χάνεις άδικα τις ώρες σου στις παραλίες διαβάζοντας μυθιστορήματα, για να γνωρίζεις που σε οδηγεί το προκαθορισμένο μέλλον σου, όταν δεν γνωρίζεις το παρελθόν σου, πόσο μάλλον όταν ψηφίζεις το επόμενο κόμμα δίχως να γνωρίζεις ότι ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, επειδή ο χρηματοδότης τους είναι οι δανειστές της χώρας, ώστε να μην αντιδρούν στις δύσκολες καμπές του Έθνους που εξαφανίζεται. Η Μακεδονία είναι η Νέα Παλαιστίνη δίχως αιματοχυσία.


Νίκος Πρασσάς

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών