ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ : ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ 8εκ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ
    Ο Βουλευτής Φωκίδας με δελτίο τύπου ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενέκρινε την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με 43,4 εκατομμύρια ευρώ από εθνικούς πόρους για 19 νέα έργα υποδομών εκ των οποίων 7,822εκατομμύρια αφορούν την Φωκίδα.

    Πρόκειται για προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στηρίζει με την ψήφο του ο Βουλευτής.
    Ο κ. Κωστοπαναγιώτου μάλιστα κατά τρόπο πολιτικά απαράδεκτο επιχειρεί εσκεμμένα να παραπλανήσει τους πολίτες, ενσωματώνοντας στο δελτίο τύπου που διένειμε, όχι το σύνολο της απόφασης του Υπουργού, αλλά επιλεγμένο τμήμα αυτής, όπου αναφέρονται μόνο ο τίτλος εκάστου έργου και ο προϋπολογισμός του.
    Ωστόσο, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τη σχετική υπ’ αρ. 67322/21.06.2018 (ΑΔΑ: 78ΚΑ465ΧΙ8-Θ7Ν) απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, (την οποία επισυνάπτω) οι προβλεπόμενες πιστώσεις για το 2018 είναι μηδενικές, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ένταξη έργων είναι χωρίς αποτέλεσμα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα έργα που ανακοινώθηκαν για τη Φωκίδα είναι σε εντελώς πρώιμο στάδιο (κατ΄ουσίαν στο όριο του επιθυμητού) καταδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν, ούτε καν στοιχειωδώς να ξεκινήσουν εντός του πολιτικού χρόνου της παρούσης Κυβέρνησης.
    Η απόφαση του Υπουργού δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα.
    Εκδόθηκε αποκλειστικά για να τροφοδοτήσει με επιχειρήματα τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
    Είναι άλλωστε οξύμωρο να προπαγανδίζει η Κυβέρνηση έργα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) όταν το αμέσως προηγούμενο έτος με υπαιτιότητά της και για να δημιουργήσει το υπερπλεόνασμα συρρικνώθηκε δραστικά και οι δαπάνες του εμφάνισαν υστέρηση κατά 800 εκ. ευρώ έναντι του στόχου, όπως παραδέχθηκε επίσημα το Υπουργείο Οικονομικών τον περασμένο Ιανουάριο.
    Ο Βουλευτής και οι τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να καλύψουν με προεκλογικά πυροτεχνήματα, απραξία τεσσάρων (4)ετών.
    Το ενδιαφέρον της συγκυβέρνησης για τη Φωκίδα ήταν και παραμένει μηδενικό.
    Στις επόμενες εκλογές θα συντριβούν.
       ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ
       Δικηγόρος-πρ. Βουλευτής-Υφ/γος



Ακολουθεί η απόφαση Α.Χαρίτση





ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών