ΈΛΛΗΝΑ ανεργε φτωχε πεινασμενε άκου καλά αυτά που θα σου πω:... - Τού Σταύρου Μυλωνόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΈΛΛΗΝΑ ανεργε φτωχε πεινασμενε άκου
ΈΛΛΗΝΑ άνεργε φτωχέ πεινασμένε άκου καλά αυτά που θα σου πω:
Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης , ο Καμένος, η Γεννηματά ,ο Θεοδωράκης ,ο Κουτσουμπας, ο Λεβέντης και όλοι οι υπόλοιποι δε θα σε σώσουν γιατί είναι πολύ χορτάτοι για να καταλάβουν εσένα που πεινάς και εκτός αυτού είναι πολύ απασχολημένοι με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και το κυνήγι της εξουσίας για να τους μείνει χρόνος να ασχοληθούν και με σένα. Εκτός
αυτού πρέπει να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης, των αφεντικών τους δηλαδή αυτών που τους διορίζουνε και είναι προορισμένοι να υπηρετούν.
Τα ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ τώρα οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ δε θα σε σώσουν γιατί έχουνε βγάλει τα λεφτά τους έξω, κι αν τολμήσει κανείς να τους αγγίξει απειλούν πως θα βγάλουν έξω τις επιχειρήσεις τους τα εργοστάσια τους τα καράβια τους κ.λ.π όπως έβγαλαν ήδη τα λεφτά τους. Άρα?
Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ δε θα σε σώσει γιατί υπηρετεί τους νόμους που ψηφίζει ο Τσίπρας ο Μητσοτάκης ο Καμένος ο Βενιζέλος η Γεννήματα και ο Θεοδωράκης εκτός του ότι για να προσφυγεις στη δικαιοσύνη χρειάζεσαι ΛΕΦΤΆ..... Άρα?
Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ δεν θα σε σώσει γιατί ο ΒΑΣΙΚΌΣ λόγος της ύπαρξης της είναι να σε τρομοκρατεί και να σκορπίζει το φόβο σε σένα και σε όσους βρίσκονται στην ίδια θέση με σένα. Άρα???
Ο ΣΤΡΑΤΌΣ όχι μόνο δε θα σε σώσει αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον σου αν αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να βγεις στους δρόμους και να αγωνιστείς.....Άρα?
Τα ΚΑΝΆΛΙΑ και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ δε θα σε σώσουν γιατί ΔΕΝ τους πληρώνεις εσύ αλλά ο Βαρδινογιάννης ο Κυριακού ο Κοντομηνάς και ο Αλαφούζος. Άρα?
Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ο Λαζόπουλος ο Ρουβάς ο Ρέμος η Βανδή η Μακρυπούλια ο Νταλάρας ο Σαβοπουλος και η Αλεξιου ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΏΣΟΥΝ γιατί έχουν βουλιάξει τόσο βαθιά μέσα στον εγωισμό και τη ματαιοδοξία τους μέσα στη δόξα και τα πλούτη που είναι αδύνατον να αντιληφθούν τη δική σου κατάσταση. ΑΔΎΝΑΤΟΝ.
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του πολίτη δε θα σε σώσει γιατί αφενός δεν έχει καμιά εξουσία αφετέρου ο σκοπός της υπάρξεις του είναι να παρηγορεί το κόσμο.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Παναθηναϊκός δε θα σε σώσουν γιατί ο στόχος τους είναι να ΔΙΧΑΖΟΥΝ το λαό, όχι να τον σώσουν.
Ο ΘΕΟΣ δε θα σε σώσει γιατί φαντάζομαι αν ήταν να σε σώσει θα το είχε ήδη κάνει. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΌΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ?
Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ δεν θα σε σώσει γιατί όπως ξέρεις τα 4 τρισεκατομμύρια περιούσια που διαθέτει τα κρατάει με λύσσα δικά της. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑ ΔΏΣΟΥΝ ΠΟΤΈ.
Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ δε θα σε σώσει γιατί ο στόχος της είναι να δίνει ΆΛΛΟΘΙ στο συστημα και γιατί πολύ απλά 50 χρόνια τώρα δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα πουθενά στο κόσμο.
Οι ΕΥΧΈΣ δε θα σε σώσουνε γιατί εκτός του ότι κανείς πια δε τις λέει με τη καρδιά του τίποτα δεν άλλαξε στο κόσμο μόνο με ευχές. Τίποτα.
Οι ΦΊΛΟΙ και οι ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ δε θα σε σώσουνε γιατί όλοι αυτοί είναι για τα εύκολα, ποτέ για τα δύσκολα.
Τα ΤΥΧΕΡΑ παιχνίδια θα σώσουν πολύ λίγους και πολύ τυχερούς......όχι εσένα.
Τα ΧΡΥΣΑ μετάλλια και τα κύπελα των ομάδων και των αθλητών, σώζουν πάντα ΜΟΝΟ αυτούς που τα παίρνουν. ΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ.
  Άρατι έμεινε? Ποιος θα σε σώσει τελικά? Έμεινε κανένας άλλος εκτός από ΕΣΕΝΑ τον ίδιο και όλους τους άλλους που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με σένα? Όχι. Άρα τώρα ξέρεις ποιος μπορεί να σε σώσει. ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΟΙ ΆΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΆΧΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ.
ΜΟΝΆΧΑ ΕΜΕΊΣ. ΚΑΝΈΝΑΣ ΆΛΛΟΣ.

απο Σταυρος Μυλωνοπουλος

 http://oraiokastromekatiallo.blogspot.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών