Οργή στους ΝεοΔημοκράτες! Ο Μητσοτάκης «ξέφυγε»...

 
Συνάντηση με εκπροσώπους επενδυτικών οίκων είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από αίτημα των ιδίων, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».
Στη συνάντηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε από μια είδους συνέντευξη, σχετικά με το πώς σκοπεύει να βελτιώσει την οικονομία και να φέρει επενδύσεις στη Ελλάδα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ποια ήταν αυτοί οι οίκοι που ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν τον κο Μητσοτάκη να αναλύει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος του.
Τα στελέχη εκπροσωπούσαν funds όπως Deutsche Bank, P imco, Wellington, Goldman Sachs, Blackrock, York, KKR, Soros, Norges, Blackstone, Paulson, Capital, Apollo, Schroder,Moore Capital, Brookfield, Centerbridge.
Τι να πρωτοπιάσουμε και τι να πρωτοσχολιάσουμε.
Γερμανική Deutsche Bank, απόδειξη της δυτικοδουλείας, ας μην ξεχνάμε και την πρόσφατη συνάντηση του «γαλάζιου» προέδρου με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Goldman Sachs, που μαζί με τον Κώστα Σημίτη συνωμότησαν και «έκαψαν» την Ελλάδα. Φυσικά, αυτό είναι ένα δείγμα μόνο για τις δράσεις της τράπεζας.
Blackrock. Ακόμα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αλλά και ο Γιώργος Σταθάκης έχουν ομόλογα.
Soros. Ένα όνομα, μια ατελείωτη λίστα με σκάνδαλα. Ο δισεκατομμυριούχος που έχει «μαριονέτες» παντού.
Αυτοί, λοιπόν, μεταξύ άλλων, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το μέλλον της Ελλάδας…
Ο κος Μητσοτάκης, με την άνεση που του δίνει η πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις, εξήγησε με λεπτομέρειες στα «κοράκια» που περιμένουν να ορμήσουν  στη σορό (σορός-Σόρος τυχαίο;) της Ελλάδας, πως θα φέρει την ανάπτυξη, δηλαδή, πως θα τον βοηθήσουν για να ανακάμψει η οικονομία και κατ’επέκταση η χώρα μας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φυσικά, δεν είναι αδαής, γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένοι οικονομικοί παράγοντες «λύνουν και δένουν» παγκοσμίως, αλλά, όχι προς το συμφέρον της Ελλάδας, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν.
Και τα παραδείγματα είναι πολλά.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού, την ίδια ώρα που έχει συναντήσεις με αυτούς που έχουν συμβάλλει στον ξεπεσμό των Ελλήνων πολιτών. Έχει πουλήσει τα πάντα. Έχει ξεπουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη, αν σκεφτούμε και τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.
Δε ζούμε στη χώρα μας. Είμαστε ενοικιαστές στην ελληνική γη και μάλιστα, με ακριβότατο ενοίκιο.

 Δημοσιεύθηκε : 03 Μάρτιος 2017
 http://voicenews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών