ΕΡΧΕΤΑΙ η ΔΡΑΧΜΗ! Το λένε και οι ΞΕΝΟΙ...


Νέο άρθρο για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας έκανε το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Forbes.
Σύμφωνα με το περιοδικό ο κίνδυνος χρεοκοπίας εξακολουθεί να υπάρχει, καθώς καμία «αχτίδα» ανάπτυξης δεν υπάρχει, ενώ η ανεργία συνεχίζει να καλπάζει στο 25% (50% στους νέους).

Την ίδια στιγμή το επενδυτικό περιβάλλον όλο και χειροτερεύει, με αποτέλεσμα το σενάριο επιστροφής στην δραχμή και η έξοδος από την ευρωζώνη να μην μπορεί να αποκλειστεί. Το πρόγραμμα, που λήγει τον Αύγουστο του 2018, είναι αδύνατο να τελειώσει αισίως, οπότε η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να λάβει πρόσθετα δάνεια, αλλιώς θα χρεοκοπήσει.
Είναι πολύ ανησυχητικό το ότι το περιοδικό είναι αρκετά απαισιόδοξο για την οικονομία της χώρας, και δεν υπάρχει άλλος υπεύθυνος γι' αυτό, παρά το ελλαδικό πολιτικό σύστημα. Όλοι όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα, ευθύνονται συλλήβδην για την de facto χρεοκοπία της χώρας, αλλά και για την μη έξοδο από τα μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια.
Οδεύουμε προς το 4ο μνημόνιο, και η αντιμετώπιση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος στο οικονομικο-πολιτικό πρόβλημα, μόνο αισιοδοξία δεν γεννά...

 Δημοσιεύθηκε : 07 Μάρτιος 2017
 http://voicenews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών