Ανατροπή στην υπόθεση Π.Παντελίδη - Βρέθηκε το DNA του στη θέση του συνοδηγού

 
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Ανατροπή εκ νέου στην υπόθεση Π.Παντελίδη αφού νέα στοιχεία καταδεικνύουν ότι τελικά δεν ήταν αυτός ο οδηγός του μοιραίου δυστυχήματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το ποιος τελικά οδηγούσε το μαύρο τζιπ την μοιραία μέρα της 18ης Φεβρουαρίου, όπου έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Κατά τηνεφημερίδα πριν μερικές ημέρες παραδόθηκε στα χέρια του δικηγόρου της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη το πόρισμα του γενετιστή – μοριακού βιολόγου Γιώργου Φιτσιάλου.
Στις 26 σελίδες του πορίσματος τα στοιχεία που περιλαμβάνονται πραγματικά ανατρέπουν τα πάντα.
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για γενετικό υλικό στο μαύρο τζιπ προκύπτει ότι στη θέση του συνοδηγού υπήρχε ένα και μόνο ίχνος DNA, αυτό του 32χρονου τραγουδιστή και κανενός άλλου.
Το ίδιο και στον αερόσακο του συνοδηγού, γεγονός που συμπεραίνει πως ο Παντελής Παντελίδης τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν στη μοιραία θέση και όχι στην θέση του οδηγού.
Αποτέλεσμα εικόνας για παντελιδης
Την ίδια ώρα στο κάθισμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού προκύπτει επίσης ένα και μόνο DNA το οποίο ανήκει σε άλλο άτομο, όμως στη θέση του οδηγού υπάρχουν περισσότερα από ένα ίχνη DNA.
Επίσης ανιχνεύτηκε DNA του τραγουδιστή και στο τιμόνι και στο κάθισμα, καθώς αυτό ήταν ο κύριος οδηγός, όμως υπάρχει και δεύτερο DNA, άλλου προσώπου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν άλλος αυτός που οδηγούσε τελικά το τζιπ, το μοιραίο πρωινό.
Παράλληλα η εξέταση των άλλων δεδομένων, πχ αν υπήρχε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, οι ειδικοί λένε πως ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν σχεδόν σε θέση να σταθεί όρθιος.
Επίσης, ακόμη και τα στοιχεία από τη μπάρα που εισχώρησε στο τζιπ και προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα του τροχαίου.


08:57
05/01/2017
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών