Γ. Βρούτσης: Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Ε. Αχτσιόγλου για τις ασφαλιστικές οφειλές

 
«Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς!», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης δίνοντας απάντηση στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι με την ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας, δυστυχώς, επιβεβαιώνει τη Νέα Δημοκρατία, ότι θα υπάρχει δηλαδή «καπέλο» 8,05% στις μη καταβαλλόμενες ασφαλιστικές οφειλές.
«Αντί να ζητήσουν συγνώμη προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Η κυρία Αχτσιόγλου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα καθώς -πιστή στη γραμμή Κατρούγκαλου- είπε συνειδητά ψέματα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και απέκρυψε το "καπέλο" από τα εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ούτε τυχαίο, ούτε πρώτη φορά. Άλλωστε αυτή είναι η ταυτότητα της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου: "ψέμα και θράσος"», συνέχισε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:
«Η κυρία Αχτσιόγλου, μπορεί να ενημερώσει τους ασφαλισμένους που θα πληρώνουν έναντι αν θα λαμβάνουν ασφαλιστική ενημερότητα; Ή αποτελεί και αυτό μέρος της κρυφής της ατζέντας όπως το "καπέλο" 8,05% που αποκαλύψαμε; Περιμένουμε...».
 http://www.pronews.gr

21:30
06/01/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών