Το κεφάλι του Άτωρα σε μεγαγλυπτό στο Σερνικάκι Φωκίδας !!!!!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Από αρχαίο χειρόγραφο!Πότε και γιατί όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας; η τελική μάχη για το ποιος θα επικρατήσει στη Γη;

Πριν από 200 εκατομμύρια χρόνια,γίνεται μια μάχη στη Παρνασσίδα.
Οι δυο που ηγούνται των σκοτεινών δυνάμεων εκτελούνται επί τόπου.
Ο πόλεμος αυτός κορυφώνεται από το 12.000 π.χ.έως το 9.600 π.χ.


Οι πανίσχυρες δυνάμεις των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, έχοντας την κυριαρχία για διάστημα 2000 ετών, επιτίθενται πάλι με την αεροπορία της Κρόνιας Ατλαντιδας .
Αρχικά επιτέθηκαν εναντίον του στρατού που οργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ , χάνοντας την μάχη. Διότι έχασαν την αερομαχία από την ΑΘΑΝΑ , που τους καταδίωξε με αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες. Με αποτέλεσμα να αποβιβαστεί στη Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ , και εκεί ανακηρύσσεται πριγκίπισσα... Μετά από 12 ημέρες το σκοτεινό Ιερατείο , με αρχηγό τον Πανίσχυρο ΑΤΩΡΑ, περικυκλώνει τους Πεζοναύτες του Ιωνικού στρατού.
Ο Ιωνικός στρατός αιφνιδιάζεται και υποχωρεί.Όταν η Αθάνα αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τότε από θυμό υψώνει την αιγίδα με το αριστερό χέρι και το ακόντιο πάνω από το κεφάλι της. Ταυτόχρονα εκφέρει οργή, την λεγόμενη ''ΙΩΚΗ'', με αποτέλεσμα οι υπέρηχοι να χτυπήσουν αλύπητα το έδαφος, το οποίο αρχίζει να σχίζεται μέχρι που η Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ βυθίζεται κατά 97%.
* Το παραπάνω είναι απόσπασμα από αρχαίο χειρόγραφο που αναφέρεται στο βιβλίο : “ΙΩΚΗ”

Οι άτλαντες ήταν στην Άμφισσα...


 
 
Οι άτλαντες ήταν στην Άμφισσα... Χάρης Μαρκάτος , Βιβή Μαρκάτου , Γιώργος Πάλμος 23-02-2013
galaxiasfm.gr

 

ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών