Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος: Σε διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για την ΑΕΠΙ (video)


Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος: Σε διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για την ΑΕΠΙ (video)
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 24 και 25 Απριλίου, στην Πάτρα, η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κατά τη διάρκεια των εργασιών της οποίας, σύσσωμος ο Επιμελητηριακός κόσμος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική οικονομία και η οποία, βέβαια, προϋποθέτει την επίτευξη μιας έντιμης κι επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους μας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης της ΚΕΕ συζητήθηκε διεξοδικά και το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού, καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ενδυνάμωσή του και την αναβάθμισή του, τόσο σε ότι αφορά το συμβουλευτικό του ρόλο προς την Πολιτεία, όσο και την προσφορά υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις – μέλη των 59 Επιμελητηρίων όλης της χώρας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για άλλα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την αγορά, όπως η βελτίωση του νόμου για τον υγιή ανταγωνισμό, η πάταξη του παραεμπορίου και. βεβαίως, το πρόβλημα της ρευστότητας και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει για την επίλυσή του το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).
http://www.korinthostv.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών