Παππάς: Η χώρα είναι μπροστά σε μια αλλαγή ιστορικών διαστάσεων

«Δεν θα είναι παρένθεση η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε άρθρο του στα Νέα ο Νίκος Παππάς διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα

«Όσοι ελπίζουν ότι το σενάριο της παρένθεσης είναι εφικτό, δεν κάνουν απλώς την ευχή τους πολιτικό συμπέρασμα. Παραβλέπουν δομικές διαφορές της επικείμενης εκλογικής μάχης με τις προηγούμενες», επισημαίνει σε άρθρο του στα Νέα, ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «... η χώρα είναι μπροστά σε μια αλλαγή ιστορικών διαστάσεων. Όχι μπροστά σε μια εναλλαγή κομμάτων στη διακυβέρνηση. Είναι μπροστά σ΄ ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο, όχι μπροστά σε πολιτική παρένθεση» ενώ κάνει λόγο για επικείμενη νίκη μιας πλατιάς κοινωνικής και εκλογικής συμμαχίας που «θα ξεκινήσει να γιατρεύει τις μνημονικακές πληγές.»

«Όχι μόνο άχρηστη, αλλά και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει στο μεταξύ την εκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ το προσκείμενο στην Αριστερή Πλατφόρμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Άκης Μπαδογιάννης, φέρνοντας εκ νέου στην επιφάνεια την έντονη αντίθεση της Πλατφόρμας στη συνεργασία της Κουμουνδούρου με την Αγίου Κωνσταντίνου.
 http://www.skai.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών