Σε ιδιωτικά συμφέροντα προωθούν τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Φωκίδας Κυβέρνηση και Βουλευτής.

 

Σε ιδιωτικά συμφέροντα προωθούν

τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Φωκίδας

Κυβέρνηση και Βουλευτής.

Η Κυβέρνηση κατάντησε την Αυτοδιοίκηση

τον «μουντζούρη» του «επιτελικού της» κράτους

25 Οκτωβρίου 2024

Με τη γνωστή μέθοδο απαξίωσης θεσμών (όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας) και φορέων, που σκόπιμα αφήνονται στην τύχη τους, χωρίς καμία υποστήριξη από το «επιτελικό κράτος» του κ. Μητσοτάκη, επιχειρείται ένα ακόμη πλήγμα στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, με την προτεινόμενη κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Γαλαξιδίου και Δωρίδος και την ενσωμάτωσή τους στο Κρατικό Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας.

Η διοίκηση του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου Νομού Φωκίδας, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, χωρίς καμία επαφή με τις διοικήσεις των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Γαλαξιδίου και Δωρίδος, να προτείνει στο Υπουργείο την ενσωμάτωση τους σε αυτό, λειτουργώντας κυριολεκτικά ως «λαγός» της Κυβέρνησης και του Βουλευτή.

Στόχος είναι, η συγκέντρωση τους στα χέρια του «επιτελικού κράτους», ώστε στη συνέχεια να γίνουν «βορά» ιδιωτικών συμφερόντων, με πρώτη και καλύτερη τη μαρίνα Τριζονίων.

Κεντρική θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι η αυτοδιοίκηση συνδέεται καθοριστικά με την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι αντίθετο σε αυτές τις μεθοδεύσεις. Θα στηρίξει τη διατήρηση και ενίσχυση των δύο Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, ώστε να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους.

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών