ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ : Εθεάθησαν (μάλλον) για πρώτη φορά στο περσινό καρναβάλι της Άμφισσας και τώρα εδώ και αρκετές ημέρες λιάζονται αλυσοδεμένα και δίχως μπαταρίες επάνω στην σκακιέρα.


Εθεάθησαν (μάλλον) για πρώτη φορά στο περσινό καρναβάλι της Άμφισσας και τώρα εδώ και αρκετές ημέρες λιάζονται αλυσοδεμένα και δίχως μπαταρίες επάνω στην σκακιέρα. Ταυτόχρονα, κάποια μεγαλύτερα αδερφάκια τους (4-5 μαύρου χρώματος ηλεκτρικά ποδήλατα) τα είδαμε κάπου εκεί έξω, κατά την περίοδο του μέλιτος της πρώτης θητείας σας (Φθινόπωρο 2019) και έκτοτε δεν τα έχω (-ουμε) ξαναδεί.
Θεωρώ ότι όλοι θέλουμε την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και πόσο μάλλον της Άμφισσας, αλλά με μισοτελειωμένες εφαρμογές και προχειρότητες στην καλύτερη περίπτωση μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα της πόλης μας.
Με όλη την φιλική διάθεσή, το συγκεκριμένο σημείο της (προσωρινής!;) τοποθέτησής τους, και για να είμαι πιο σαφής έμπροσθεν του πολύπαθου και κατακρεουργημένου Γηροκομείου της Άμφισσας, αυτό και μόνο δημιουργεί θλιβερούς συνειρμούς. Φιλικά πάντα, τοποθετείστε τα σωστά και με ασφαλέστερο τρόπο γιατί δεν θέλει και πολύ να τα δούμε σε κάποιο ανακυκλωτήριο μετάλλου…
Το φαινόμενο δεν τείνει απλώς αλλά έχει πλέον γίνει τμήμα της καθημερινότητάς μας και όλοι λίγο-πολύ είμαστε παθόντες. Δυστυχώς και αντί να βρείτε είτε βραχυπρόθεσμη ή καλύτερα μακροπρόθεσμη λύση, κοιτάτε να ποινικοποιείται την άκρως δικαιολογημένη οργή συμπολιτών μας, που είτε μερικώς είτε και ολικώς έχουν καταστραφεί και εξοντωθεί από την παραβατικότητα. Βρείτε τα πατήματα και ολοκληρώνετε ορθώς ό,τι αρχίζετε.
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών