Το παρασκήνιο της υπόθεσης Σωτηρόπουλου – Ταγκαλή

 

Έντονο είναι το παρασκήνιο στην υπόθεση άρνησης του πρώτου σε ψήφους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Δελφών, Σωτήρη Σωτηρόπουλου, να αναλάβει αρμόδιος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, θέση για την οποία ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Ταγκαλή.

Ο κ. Σωτηρόπουλος την Τρίτη (2/1) εξήγησε αρχικά με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα γιατί δεν αποδέχεται τη θέση αυτή. Έπειτα χτες (3/1) η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» του απάντησε με ανακοίνωσή της. Λίγη ώρα αργότερα, η «Ώρα της Φωκίδας» επικοινώνησε με τον κ. Σωτηρόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο και τους διαλόγους με τον κ. Ταγκαλή.

Η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Την άρνηση στην πρόταση που του έγινε από τον Παναγιώτη Ταγκαλή, γνωστοποίησε ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρει πως ασχολήθηκε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί ο Δήμαρχος του πρότεινε τη θέση του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και προχώρησε στην άρνηση της πρότασης, κάνοντας λόγο για αθέτηση του λόγου και κοροϊδία εις βάρος του.

Αναλυτικά τα όσα τόνιζε ο κ. Σωτηρόπουλος στην ανάρτησή του: «Κύριε Δήμαρχε. Όταν παραιτήθηκα από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, έγινε ειδική συνάντηση παρουσία του κ. Μαντζώρου στην οποία μου ζητήσατε να  κατέβω υποψήφιος στον συνδυασμό σας και ως αντάλλαγμα να με ορίσετε Αντιδήμαρχο στην ΔΤΥ του Δήμου από 1.1.2024. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά η πρόταση σας ήταν ενδιαφέρουσα και κάτι που στη ΔΕΥΑ απέδειξα ότι μπορώ να κάνω καλά. Σήμερα με έκπληξη διαπίστωσα κατά την πρωινή μας συνάντηση ότι δεν κρατήσατε τον λόγο σας και ότι η όλη συζήτηση που είχαμε κάνει τότε αποσκοπούσε απλά στο να πετύχετε τον σκοπό σας και να κάνετε μια δεύτερη θητεία πατώντας επι πτωμάτων…Αθετήσατε τον λόγο σας….Όπως σας είπα και κατά την πρωινή μας συνάντηση δεν αποδέχομαι την πρόταση που μου κάνατε γιατί αποτελεί προϊόν κοροϊδίας εις βάρος μου! Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συμφωνήσει κάτι που άλλωστε σας έκανα γνωστό και με προσωπικό μήνυμα. Είμαι πρώτος στην προτίμηση των πολιτών κι εσείς είστε άφιλος. Θα παραμείνω μάχιμος δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους».

«Επιλογή Ευθύνης»: «Η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες ή προτιμήσεις»

Απάντηση στην ανάρτηση του κ. Σωτηρόπουλου εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Ταγκαλή, «Επιλογή Ευθύνης», την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, η οποία αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο για την έως σήμερα συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ρόλο που ο ίδιος θα επιλέξει να έχει στην από εδώ και στο εξής πορεία του στο Δήμο Δελφών. Η απόφασή του να μην αποδεχθεί τον ορισμό του ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, σε έναν από τους πλέον νευραλγικούς τομείς του Δήμου, είναι απολύτως σεβαστή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης» και Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, καθώς και η δημοτική ομάδα, αδιαπραγμάτευτα θέτουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες ή προτιμήσεις του κάθε μέλους της. Με αυτό ως γνώμονα ξεκινά και η νέα θητεία, με αυτό και θα πορευτούμε.

Πέραν τούτου, ουδέν σχόλιο…»

Ανταπάντηση του Σωτήρη Σωτηρόπουλου

Μέσω ανοιχτής επιστολής απάντησε στον Δήμαρχο Δελφών ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος σήμερα το πρωί.

Ο κ. Σωτηρόπουλος στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω τόσο σε εσάς όσο και  προς τους πολίτες του  Δήμου Δελφών, τα αισθήματα λύπης, απογοήτευσης και δυστυχώς οργής που με κυρίευσαν ύστερα από την ανάγνωση της πολιτικάντικης ανακοίνωσης σας – Παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» – η οποία προσπαθεί έντεχνα, με έμμεσο τρόπο αλλά σαφέστατα, να θάψει απόλυτα την ΑΛΗΘΕΙΑ, με στόχο να παραπλανήσει τους πολίτες για την ανακολουθία λόγων και έργων που σας διέκρινε και ταυτόχρονα να με προσβάλει, απαξιώσει, όχι μόνον πολιτικά… αν και αυτό μου είναι αδιάφορο… αλλά και προσωπικά ως άνθρωπο στην κοινωνία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, και επί παραγράφου της ανακοίνωσης σας τονίζεται : «…καθώς και η δημοτική ομάδα, αδιαπραγμάτευτα θέτουν την εύρυθμη  λειτουργία της ομάδας πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες ή προτιμήσεις του κάθε μέλους της. Με αυτό ως γνώμονα ξεκινά και η νέα θητεία, με αυτό και θα πορευτούμε».

– Κύριε Δήμαρχε, ως «προσωπική μου φιλοδοξία» εκλαμβάνετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ στάση, όταν με προσεγγίσατε προ των Δημοτικών εκλογών για να με συμπεριλάβετε στον συνδυασμό της παράταξης σας? ενώ γνωρίζατε ότι κατόπιν της παραίτησης μου από την ΔΕΥΑ είχα δηλώσει δημόσια ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τα κοινά?

– Κύριε Δήμαρχε, ως «προτιμήσεις του κάθε μέλους» εκλαμβάνετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, άμα την εκλογή της Παράταξης μας, να μου ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ενώπιον του κ. Ματζώρου ότι θα με ορίσετε ως υπεύθυνο στην ΔΤΥ, καθώς αναγνωρίσατε την προσφορά μου στην ΔΕΥΑ για τα 40 εκατομμύρια ευρώ έργα που εγώ έφερα στον Δήμο Δελφών  κατά την προηγούμενη θητεία σας και προκειμένου αυτά υλοποιηθούν ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ στην ΔΤΥ κατόπιν της επανεκλογής σας στον Δήμο?

Κύριε Δήμαρχε το «προσωπικές φιλοδοξίες» που μου προσάπτετε παραπέμπουν κατά κυριολεξία στον χαρακτηρισμό ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ καθώς και το «προτιμήσεις κάθε μέλους» παραπέμπουν στον χαρακτηρισμό ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί στο πρόσωπο μου, αν και αβάσιμοι, αλλά και απρεπείς δεν είναι ικανοί να κρύψουν την ένδεια επιχειρημάτων προκειμένου δικαιολογήσετε την ανακολουθία του λόγου σας, όχι ως ο πολιτικός Ταγκαλής Παναγιώτης αλλά ως ο άνθρωπος Ταγκαλής Παναγιώτης. Κατά συνέπεια κ. Δήμαρχε, οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί μάλλον ταιριάζουν γάντι στην ασυνέπεια των λόγων σας και ακριβώς αυτό ήταν η ουσιαστική αιτία της αρνήσεως μου στην πρόταση σας να με ορίσετε ως    Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, ομολογουμένως σε έναν νευραλγικό τομέα του Δήμου μας, και όχι η «προσωπική μου φιλοδοξία» όπως άθλια θέλετε να με παρουσιάσετε.

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» λέει ο λαός, και έχει δίκιο. Δεν κρύβω στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύθηκαν αλλά και στους πολίτες του Δήμου μας, ότι κατήλθα στην εκλογική μάχη κατά παράβαση των αρχών μου, αφού δεν τήρησα την δήλωση μου για μη έκθεση μου ξανά ως δημοτικός σύμβουλος μετά από την παραίτηση μου από την ΔΕΥΑ κατά την πρώτη θητεία της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης». Κατήλθα ως υποψήφιος έχοντας όμως ως κριτήριο την πραγμάτωση των έργων που εκκρεμούσαν από την προηγούμενη θητεία μου στην ΔΕΥΑ και που θεωρούσα ότι η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ πρόταση του δημάρχου να με ορίσει στην ΔΤΥ άμα την εκλογή του θα  ολοκλήρωνε το έργο που τόσο επάσχησα  να φέρω εις πέρας.

ΛΑΘΟΣ μου…

Τέλος θέλω με την παρούσα επιστολή να σας ευχαριστήσω κ. Δήμαρχε για το «Ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο για την έως σήμερα συνεργασία μας» της ανακοίνωσης σας, έστω και αν δεν συνάδει με το «περιεχόμενο» της.

Το παρασκήνιο

Η «Ώρα της Φωκίδας» επικοινώνησε με τον κ. Σωτηρόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο και τους διαλόγους με τον κ. Ταγκαλή.

Αρχικά εξήγησε: «Εγώ κατέβηκα με τον Δήμαρχο, κ. Ταγκαλή, το 2019. Βγήκα Σύμβουλος και με όρισε στη ΔΕΥΑ. Τη διαλυμένη τότε ΔΕΥΑ. Μέσα σε τέσσερα χρόνια καταφέραμε και εντάξαμε 40 εκατ. ευρώ καινούρια έργα και “τρέξαμε” ακόμη 10 εκατ. περίπου για παρατημένα έργα, που ήταν στο ράφι και δεν είχαν προχωρήσει. Είμαστε η πρώτη ΔΕΥΑ σε εντάξεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι απίστευτο! Βάλαμε τη ΔΕΥΑ σε σειρά, είτε στα οικονομικά, είτε στις βλάβες. Όλα γίνονταν σε μια μέρα. Η καθημερινότητα είχε απογειωθεί και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Κάναμε την τιμολογιακή μας πολιτική. Μιλάμε για μια εταιρεία πρότυπο!

Αυτό δεν άρεσε στον Δήμαρχο, γιατί όταν πηγαίναμε στους Προέδρους και του έλεγαν “μπράβο, μπράβο, μπράβο, έχεις τον Σωτήρη”, και δεν έλεγαν το ίδιο σ’ αυτόν, άρχισε η γκρίνια. Ενώ εγώ δεν θέλω να κατέβω ούτε για Δήμαρχος, ούτε για Βουλευτής, ούτε για τίποτα. Εμένα με ενδιέφερε μόνο να κάνουμε δουλειά. Από εκεί και πέρα όλα αυτά τα έργα τα φρέναρε, τα κράτησε όλα πίσω. Δεν προχωρούσε τίποτα και έβλεπα πως ό,τι κάναμε, πήγαινε στράφι. Περίμενα… Είχαμε έντονες κόντρες, διαπληκτισμούς, μέχρι που φτάσαμε στο τέλος του τελευταίου χρόνου, όταν δεν άντεξα άλλο.

Πηγαίναμε για εκλογές και δεν είχε γίνει τίποτα απ’ αυτά τα έργα, εκτός των υδρομέτρων που είναι προμήθεια και τα κάναμε μόνοι μας, ως ΔΕΥΑ. Του είπα, λοιπόν, “εγώ δεν μπορώ να κάνω τη γλάστρα σε κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική ή η αυτοδιοίκηση. Μπήκα να κάνω δουλειά για τον τόπο μου. Δεν με αφήνεις. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος, φεύγω, γεια σου!” Και παραιτήθηκα. Προσπάθησαν να με μεταπείσουν, αλλά τους είπα ότι επειδή η Τεχνική Υπηρεσία δουλεύει με ρυθμούς χελώνας, και πολύ λέω, δεν το έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι και κοιτάνε να περάσει η μέρα, να πάρουν τον μισθό τους. Είτε εντάξουν 10 εκατ. έργα, είτε 0, είτε 100, τον μισθό τους θα πάρουν. Άρα γιατί να αρχίζουν να δουλεύουν ή να δουλέψουν παραπάνω; Εμάς όμως, που κατεβήκαμε και ορκιστήκαμε να στηρίξουμε τον τόπο μας, μας ενδιαφέρει να εντάξουμε έργα. Του λέω, “βάλε με στην Τεχνική Υπηρεσία, να στα «τρέξω» εγώ. Μπορώ να το κάνω, το έχω. Έχω τις γνωριμίες, που μπορούν να μας αποφέρουν κι άλλα χρήματα για να κάνουμε τις υποδομές μας”. Εκεί, λοιπόν, μου αρνήθηκε, “με τίποτα”. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι δεν κάνω τη γλάστρα για κανέναν. Παραιτήθηκα και πήγα σπίτι μου. Βοηθούσα απ’ έξω τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑ παντού, στα έργα που είχα χειριστεί. Ήταν κρίμα να χαθούν για την περιοχή.

Το καλοκαίρι του 2023, τον Αύγουστο, με έπαιρναν όλοι και με προέτρεπαν να κατέβω γιατί είχαν δυσκολέψει τα πράγματα. Ο απέναντι συνδυασμός είχε δυναμώσει και ήταν δύσκολο να βγούμε. Εγώ απαντούσα ότι δεν με ενδιαφέρει, θα καθίσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο, είναι άφιλος. Με άφησε να φύγω μετά από τόση δουλειά που του έκανα; Εγώ τον κατέβασα Δήμαρχο, δεν ήθελε να κατέβει το ’19. Τον πίεσα με χίλιους τρόπους και μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Κάποια στιγμή ήρθε ο ίδιος ο Δήμαρχος με τον κ. Μαντζώρο, τον Αντιδήμαρχο Δεσφίνας, και μου ζήτησαν να βγούμε για φαγητό. Εκεί μου πρότειναν να κατέβω υποψήφιος. Τους απάντησα ότι δεν έχω κανένα λόγο να κατέβω. Έχω τη δουλειά μου και δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτή τη διαδικασία και να περάσω τα ίδια. Γιατί πολύ απλά ο Δήμαρχος είναι ένας εγωιστής άνθρωπος. Μπροστά του τα έλεγα. Θέλει να φαίνεται μόνο αυτός. Σηκώνει το φρύδι του συνέχεια, σε κοιτάει ειρωνικά αφ’ υψηλού, και τίποτα και κανένας άλλος. Αν του πεις μία κουβέντα, είσαι εχθρός. Του είπα, λοιπόν, “δεν θέλω να ασχοληθώ” και μου υπόσχονται και οι δύο ότι από 1 Ιανουαρίου 2024, με τη νέα θητεία, θα αναλάβω την Τεχνική Υπηρεσία. Αυτό δηλαδή που ξέρω να κάνω καλά και μπορώ να ανέβω ηθικά στα μάτια των πολιτών. Δηλαδή να κάνω τρομερό έργο. Ο κ. Μαντζώρος μάλιστα είπε “εγώ θα είμαι ο θεματοφύλακας της συζήτησης”. Θα αναλάβεις την Τεχνική Υπηρεσία που σου αρέσει από 1 Ιανουαρίου. Μπες να μας βοηθήσεις. Και πίεσε και κάποιους ανθρώπους που μου υπέδειξαν να μπουν υποψήφιοι. Η πρόταση αυτή ήταν ελκυστική για μένα, γιατί είναι ηθική ικανοποίηση να σου λένε μπράβο για τη δουλειά που έκανες. Τότε άλλαξα γνώμη. Είπα, “αν είναι να αναλάβω κάτι που μου αρέσει και να τρέξουμε έργα, όπως αυτά της ΔΕΥΑ που περιμένουν από το 2021, και να εντάξουμε καινούρια και μου υπόσχεστε αυτό, θα κατέβω”. Τις επόμενες μέρες δώσαμε τα χέρια στο Δημαρχείο της Ιτέας και κατέβηκα με αυτή την υπόσχεση.

Χτες (2/1) στις 10:00 το πρωί έρχεται και μου λέει “σκυλιά, σκουπίδια, περιβάλλον, αμισθί”. Επειδή όμως την καθαριότητα την έχει πάρει ο χωρικός Αντιδήμαρχος πλέον, δηλαδή σε κάθε πρώην Καποδιστριακό ο Αντιδήμαρχος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα με τους Προέδρους. Στην ουσία θα ήμουν υπεύθυνος μόνο για το Καταφύγιο. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Δήμαρχε κόψε την πλάκα, να μιλήσουμε σοβαρά.

– Πολύ σοβαρά μιλάω. Αυτό θα πάρεις.

– Μου είπες, εσύ με κάλεσες για να αναλάβω την Τεχνική Υπηρεσία.

– Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτό είναι, εσύ κάνεις τα δικά σου.

– Εγώ με τα δικά μου βγήκα πρώτος, άρα ο κόσμος με αναγνώρισε.

– Αυτό έχω.

– Ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι άφιλος. Έκανες τη δουλίτσα σου. Με έβαλες μέσα, θα παίρνεις τον μισθό του Δημάρχου για πέντε χρόνια και μένα με πετάς. Είσαι άφιλος, δεν δέχομαι. Γεια σου.

Και έφυγα… Μου λένε τα παιδιά, “ο πρώτος σε ψήφους, άμισθος, στα σκυλιά και τα σκουπίδια ούτε καν ο χωρικός Αντιδήμαρχος Άμφισσας. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά”. Αυτό ήθελε. Δεν του άρεσε που εγώ μιλάω. Έπειτα ενημερώθηκα ότι με έχει στην Απόφαση Ορισμού και του έστειλα μήνυμα λέγοντας “μην με βάλεις, σου το είπα και το πρωί. Θα με αναγκάσεις να βγω να το διαψεύσω και θα πω και τους λόγους”. Ο άνθρωπος αυτός, στις 18:30 το απόγευμα, και μετά το μήνυμα ότι δεν αποδέχομαι, το ανέβασε στη «Διαύγεια» ότι με τοποθετεί εκεί. Και αναγκάστηκα να μιλήσω για τους λόγους για τους οποίους δεν θα είμαι σε αυτό το πόστο».

Για την απάντηση της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» στάθηκε στο ότι δεν απαντήθηκε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος του το πρότεινε. Συγκεκιμένα υπογράμμισε: «Αυτός με πίεσε, αυτός μου έταξε. Εμένα με θεωρεί εχθρό γιατί μιλούσα, δεν το θέλει αυτό. Θέλει να του λες “yes man”. Ε, εγώ δεν είμαι τέτοιος. Ποιο νευραλγικό πόστο; Αφού την καθαριότητα την ελέγχουν πλέον οι χωρικοί Αντιδήμαρχοι. Μπορώ να σου φέρω 100 εκατ. και με βάζεις να ταΐζω τα σκυλιά; Δεν θέλει κάποιον να κάνει καλύτερη δουλειά απ’ αυτόν και να του λένε μπράβο, γιατί αυτόν τον έβριζαν όλοι. Βγήκε γιατί μπήκαμε μέσα 3-4 άτομα την τελευταία στιγμή και άλλαξε το κλίμα. Έκανε τη δουλειά του και μας πέταξε. Αυτός είναι!»

Η απόφαση ορισμού των Αντιδημάρχων του Δήμου Δελφών

Την απόφαση ορισμού των Αντιδημάρχων του Δήμου Δελφών, καθώς και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, με θητεία από τις 2 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2024 έλαβε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ταγκαλής όρισε ως Αντιδημάρχους:

 • Τον κ. Νικόλαο Λουπάκο κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας και καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης.
 • Τον κ. Νικόλαο Γιογάκη κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας και καθ’ ύλην αρμόδιο των Τμημάτων Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 • Τον κ. Ιωάννη Βαρβάτο κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου και καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Υποδομών & Συντηρήσεων.
 • Τον κ. Αστερινό Δημητρίου κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Δελφών.
 • Τον κ. Χαρίλαο Αγαπητό κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Καλλιέων και καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
 • Τον κ. Αθανάσιο Αδαμάκο κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού.
 • Τον κ. Σωτήριο Σωτηρόπουλο καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
 • Την κ. Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη καθ’ ύλην αρμόδια του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.
 • Την κ. Αθηνά Χριστοδούλου κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς και καθ’ ύλην αρμόδια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Επίσης, ο Δήμαρχος Δελφών όρισε ως Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους:

 • Τον κ. Παναγιώτη Μερινόπουλο καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 • Τον κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη καθ’ ύλην αρμόδιο της Υπηρεσίας Δόμησης.
 • Τον κ. Ευστάθιο Μαντζώρο κατά τόπο στη Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας και καθ’ ύλην αρμόδιο της Δ/νσης Κ.Ε.Π.
 • Τον κ. Ανδρέα Ζαχαρόπουλο καθ’ ύλην αρμόδιο του Κτηματολογίου.

Ο Δήμαρχος Δελφών με αφορμή τους παραπάνω ορισμούς δήλωσε: «Μία νέα θητεία ξεκινά, η οποία για το Δήμο Δελφών αποτελεί συνέχεια των όσων παράξαμε την προηγούμενη τετραετία. Με πίστη στις αρχές που πρεσβεύουμε, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου μας, αλλά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι ο Δήμος Δελφών με σταθερά βήματα να γίνει ένας ακόμα καλύτερος Δήμος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του, ένας Δήμος που θα επενδύσει στην εξωστρέφεια και που σταδιακά θα πάρει τη θέση που του αξίζει. Αυστηρός μας κριτής το καθημερινό μας έργο, αυτό επιθυμούμε ως συνέχεια της φιλοσοφίας με την οποία διοικήσαμε και θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο μας. Εύχομαι καλή θητεία και καλή επιτυχία σε όλους».

 

 orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών