Ορισμός Εντεταλμένου Συμβούλου Εποπτείας ΔΕΥΑ και Δήμου Δελφών.


Ορισμός Εντεταλμένου Συμβούλου Εποπτείας ΔΕΥΑ και Δήμου Δελφών.
Άλλη μία απόδειξη της αποτυχημένης πολιτικής του κου Ταγκαλή έλαβε χώρα με τον ορισμό δημοτικού συμβούλου ως εντεταλμένου συμβούλου εποπτείας, συντονισμού και συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου Δελφών με αυτές της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών. Η θητεία του εντεταλμένου συμβούλου και πρόσφατα παραιτηθέντος (!) Προέδρου της ΔΕΥΑ ξεκινά σήμερα και λήγει 31/12/2023, μετά από δημόσιο εκβιασμό του προς τον Δήμαρχο Δελφών, πως αν δεν διορισθεί στη θέση αυτή, δε θα εκτεθεί ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αλλωστε περιμένουμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από μέρα σε μέρα.
Πέραν του αυτονόητου, δηλαδή το ότι ο κος Ταγκαλής υποκύπτει πολύ εύκολα σε εκβιασμούς, εύκολα συμπεραίνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου δε λειτουργούν σωστά και είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί ακόμη ένας εντεταλμένος σύμβουλος, εκτός όλων των υπολοίπων έμμισθων, προκειμένου να τις συντονίσει.
Μία απροκάλυπτα ψηφοθηρική και παράνομη τοποθέτηση, στην εκπνοή της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, η οποία υπερβαίνει τη νομοθετική εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο, προσβάλλει τους δημότες, αλλά και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δελφών.
Η ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών που συστάθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή έπειτα από σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με τον τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης και σημερινό Δήμαρχο που απειλούσε με την κατάργησή της, παρατηρούμε πλέον ότι υποστηρίζεται σθεναρά από τον ίδιον. Ίσως γιατί εκτός από τη λειτουργία της, προς όφελος των δημοτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών ύδρευσης που ήταν το πρωταρχικό μας μέλημα, πλέον φαίνεται ότι επιτελεί και τον ρόλο σανίδας πολιτικής σωτηρίας της δημοτικής αρχής.
 

Ο χρήστης Loukas Anagnostopoulos είναι με το χρήστη Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος και
9 ακόμη
στην πόλη Δήμος Δελφών.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
Unknown
admin
31 Αυγούστου 2023 στις 10:46 π.μ. ×

Ναι ας μιλήσει κάποιος τελικά γιατί τόσα χρόνια τά τρώμε όλα αμασ...τα!

CongratsUnknown
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών