Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση στη �

 


Χάρτης Πρόβλεψης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιά

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γ.Γ.Π.Π. την Κυριακή 20/08/2023, και ισχύει για τη Δευτέρα 21/08/2023, προβλέπεται ακραίος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, κατάσταση συναγερμού (Χάρτης κατηγορίας Νο 5),

για περιοχές αρμοδιότητας Δήμων και Δασαρχείων της ΠΕ Βοιωτίας.
Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.
Το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας που τίθεται σε εφαρμογή κάθε φορά αποσκοπεί στην προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και του φυσικού και δασικού περιβάλλοντος.

«Η εβδομάδα ξεκινάει με χάρτη επικινδυνότητας 5. Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα και πάντα δίπλα στους πολίτες. Κάνω επίκληση στην ευαισθησία όλων και παρακαλώ τους πολίτες της Βοιωτίας να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων που εκδίδονται αυτές τις μέρες και να αποφεύγουν επικίνδυνες δραστηριότητες τόσο για τους ίδιους όσο και για το περιβάλλον»
δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

 

 iparnassos.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών