Δήμος Δελφών : Σε διαγωνισμό η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού του Γαλαξιδίου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ !

 

➡️ Π. Ταγκαλής: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο από το Δήμο Δελφών και τη Δ.Ε.Υ.Α.»
Ο Δήμος Δελφών και η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών προχωρούν στη διαγωνιστική διαδικασία ενός κορυφαίου έργου περιβαλλοντικής σημασίας, αλλά και προστασίας της δημόσιας υγείας, αυτό της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού του Γαλαξιδίου.
Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση-Αναβάθμιση ΕΕΛ Γαλαξιδίου, υποέργου της πράξης «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού 1.788.000,00 ευρώ (προ ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η εκπόνηση της οριστικής μελέτης, της μελέτης εφαρμογής και κάθε είδους συμπληρωματικής μελέτης, καθώς επίσης και η εγκατάσταση νέου ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και η συντήρηση του υφιστάμενου όπου απαιτείται. Με την ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών, στο πλαίσιο πάντα του ίδιου έργου, προβλέπεται να γίνει η δοκιμαστική του λειτουργία για έξι μήνες και ακολούθως η κανονική του, μαζί με τη συντήρηση, για τρία χρόνια.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών, κ. Ευάγγελος Κούσουλας, σε δήλωσή του σημειώνει: «Η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού αποτελεί έργο τεράστιας σημασίας, καθώς έρχεται να λύσει προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, αλλά και να καλύψει ανάγκες που θα παρουσιαστούν στο μέλλον». Αντιστοίχως ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τονίζει: «Πρόκειται για έργο ασπίδα του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, το οποίο, εκτός των άλλων, θα δώσει τη δυνατότητα καλύτερου ελέγχου για την αποφυγή προβλημάτων, αλλά και μείωσης του κόστους λειτουργίας με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Δήμος και Δ.Ε.Υ.Α. συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δρομολόγηση σημαντικών έργων, προσφέροντας καθημερινά καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες».
 

Δήμος Δελφών

ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Ευστάθιος Μαρματάκης
ΓΙΑ ΝΑ ... ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ Κύριε Δήμαρχε επιβεβαιώνονται τα όσα σας είχα γνωρίσει με το Α.Π. 13227/14.6.2023 που είχα στείλει στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο , σχετικά με το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ 1) Προηγείται ή μελέτη ή η διακήρυξη του διαγωνισμού για τα ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ή γίνονται συγχρόνως με το παρόν έργο , ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΛ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ . Εδώ γίνονται αντίστροφα τα πράγματα γιατί η υπόθεση για το αποχετευτικο , βρίσκεται ακόμη στα συρτάρια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών . 2) Η ανακοίνωση η τωρινή , είναι σε συνέχεια σχετικής της 5 ή 6 Απριλίου 2023 του Δήμου Δελφών που αφορά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και με αυτή δρομολογείται , διαδικαστικά , για την υποβολή δημόσιων προσφορών μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος . Όταν θα τελειώσει η όλη διαδικασία , θα μπει στο συρτάρι γιατί ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , που και αύριο αν την παραδώσει η Δ/νση Τ. Υπηρεσιών , ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ , για να εκδώσετε και γι αυτή παρόμοιας φύσεως ανάρτηση σαν τη σημερινή
 
Ευστάθιος Μαρματάκης
Κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑ, το προβλημα της ΕΕΛ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ ,δεν προέκυψε χθες η προχθές αλλά είναι από το 2011, αναδείχθηκε από τους πολίτες κι έγινε αποδεκτό από το Δήμο Δελφών το 2017 , βάσει αποδείξεων από πιστοποιημένο γραφείο αναλύσεων λημμάτων !!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών