ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ : Η απάντηση της δημοτικής αρχής στη σημερινή αναμενόμενη τοποθέτησή μας, μετά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, τελικά επιβεβαιώνει πολλά.

 Νέο αποχετευτικό δίκτυο ζητά ο Δήμος Δελφών | Ειδησεις

Η απάντηση της δημοτικής αρχής στη σημερινή αναμενόμενη τοποθέτησή μας, μετά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, τελικά επιβεβαιώνει πολλά.
Πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι, εκπλήσσομαι για το τι σας έμαθαν εσάς στο Πανεπιστήμιο. Εμένα πάντως μου έμαθαν να σέβομαι, να υπερασπίζομαι μόνο το κοινό καλό και να υποστηρίζω τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Δε ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι που, για προσωπικούς λόγους, απουσίασα ακόμη μία φορά.
 
 

Ο χρήστης Nikos Katsikoulis είναι με το χρήστη Nikos Loupakos και
13 ακόμη
.

Σε απάντηση των όσων αναφέρει η παράταξη του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, έχουμε να κάνουμε το εξής σχόλιο:
Είναι γνωστή η πρακτική σε όλους, «διδάσκεται» στις φοιτητικές συνελεύσεις από το πρώτο έτος, και ακολουθείται απαρέγκλιτα σε πλείστες περιστάσεις. Ποια είναι αυτή; Όταν δεν έχεις θέσεις καθαρές, θέλεις να πατάς σε περισσότερες από μία βάρκες ή θέλεις να αποφύγεις κάτι, αποχώρησε και στη συνέχεια κατήγγειλε.
Στο παιχνίδι των εντυπώσεων, έστω και σε αυτό, κάτι μπορεί να κερδίσεις, μόνο που χρήσιμος για τον τόπο σου… δε λογίζεσαι!
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών