Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Διάνοια» το βιβλίο «Ο κύριος Σπουργίτης» της Φανής Φιλίππου, σε εικονογράφηση της Βιβής Μαρκάτου

 


Η Βιβή Μαρκάτου είναι από το Σερνικάκι Φωκίδας.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Διάνοια» το βιβλίο «Ο κύριος Σπουργίτης» της Φανής Φιλίππου σε εικονογράφηση Βιβής Μαρκάτου.

 Η Βιβή Μαρκάτου είναι από το Σερνικάκι Φωκίδας.

H ιστορία μιλά για ένα μικρό σπουργιτάκι που χάνει τον δρόμο του… και ξεκινά ένα ταξίδι για να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του και στον άνθρωπό του. Το έργο έχει μια τρυφερή γραφή και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται με ευχαρίστηση. Η εικονογράφηση σε ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της ιστορίας και των συμπαθητικών ηρώων.

Περίληψη

Πω πω! Τι κακό!
Το μικρό σπουργιτάκι έκανε φτερά
από το κλουβάκι του και τώρα
βρίσκεται χαμένο σε ένα πολύχρωμο δάσος.
Εκεί, θα συναντήσει πολλούς χαρακτήρες και θα πρέπει να αναγνωρίσει τους φίλους από τους εχθρούς. Άραγε θα τα καταφέρει να βρει τον δρόμο της επιστροφής για το σπιτάκι του;

Για το βιβλίο γράφουν:

Μαθήματα θάρρους, αγάπης κι ενσυναίσθησης από τον κύριο Σπουργίτη και τη παρέα του! Αξίζει να τους γνωρίσετε!
Ζέφη Σιγανού, Λογοθεραπεύτρια

Η συγγραφέας μέσα από απλό, ευαίσθητο και προσεγμένο λόγο ταξιδεύει τους μικρούς αναγνώστες εκεί που η τόλμη, η αθωότητα, η ελπίδα, η πίστη και η αγάπη τελικά συναντιούνται. Ένα κείμενο με διδάγματα και νοήματα αναπτυξιακά κατάλληλα για τους μικρούς μας φίλους.
Γιουλινα Κοκκαλιά, Νηπιαγωγός
Ειδική παιδαγωγός (Msc, Phd candidate)

Μια ιστορία πίστης στη φιλία και στον εαυτό μας!
Εύα Τσακού, Φιλόλογος

 

 politistikifokidas.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών