Τι απαντούν οι εργαζόμενοι στο ΓΝ Άμφισσας σε Μπούγα

 

Τοποθέτηση από το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Άμφισσας

Στο προσωπικό διαδικτυακό λογαριασμό που διατηρεί ο βουλευτής του νομού Φωκίδας, ενημέρωσε ότι το ΓΝ Άμφισσας ,επιτελεί πλήρως το έργο του, χωρίς προβλήματα!!

Έπειτα από ευρεία σύσκεψη με τους φορείς του νοσοκομείου κατέληξε:

ότι δεδομένων και των συνθηκών της πανδημίας, ασχέτως των κενών εφημερίας σε βασικές ειδικότητες, επιτελείται έργο και η εξυπηρέτηση των πολιτών!!

Με λίγα λόγια  καταλαβαίνουμε, στους στραβούς επικρατεί ο μονόφθαλμος!!!

Το θέμα όμως δεν είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτό ανήκει στην πρωτοβάθμια περίθαλψη!!

Στο δευτεροβάθμιο νοσοκομείο, στόχος είναι οι ασφαλείς νοσηλείες και η ασφαλής αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών!!

Και με τόσα κενά στις εφημερίες καρδιολόγων, παθολόγων και αναισθησιολόγων, ενέχει μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των πολιτών!

Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε απο πλευράς του σωματείου, ότι το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, παραιατρικό προσωπικό, Τεχνική Υπηρεσία, μαγειρία και καθαριότητα, δίνουν το 100% των δυνάμεων τους να λειτουργήσει το ΓΝ Άμφισσας!!

Το έμψυχο δυναμικό του ,κρατά όρθιο το νοσοκομείο!!

Ποιός είναι ο λόγος όμως που κατα καιρούς υπάρχουν παραιτήσεις για τα κενά των εφημεριών , από γιατρούς του παθολογικού τομέα;

Ποιός είναι ο λόγος που κατά καιρούς , στέλνεται εντέλεσθε σε αναισθησιολόγους, να εξυπηρετήσουν μεγαλύτερα νοσοκομεία, αφήνοντας ακάλυπτο το ΓΝ Άμφισσας;;

Ποτέ δεν  έγινε η αντικατάσταση των ιατρών που βγήκαν σε αναστολή!

Για όλα αυτά είμαστε ενήμεροι πολύ καλύτερα απο τον καθένα γιατί βιώνουμε τις δυσκολίες και γινόμαστε μάρτυρες αλλά και αποδέκτες διαμαρτυριών απο γιατρούς και άλλους συναδέλφους!!

Κάθε φορά που προκύπτει ένα πρόβλημα σε συνεργασία με την ΥΠΕ, λύνεται, εώς ότου το ίδιο πρόβλημα προκύψει πάλι!!Ποιόν κοροιδεύετε;

Ο περιβόητος οργανισμός ήταν το στοίχημα και η διαβεβαίωση κάθε κυβέρνησης, αλλά ακόμη αναμένουμε, χρόνους 10!!

Όσο για τους “μικροκομματικούς λόγους” αντίδρασης των εργαζομένων, η πραγματικότητα  και οι αγώνες χρόνων του σωματείου για την ανάκαμψη του ΓΝ Άμφισσας ,σας έχει διαψεύσει!!!

Εσάς που η ευαισθητοποίηση σας, στο θέμα του νοσοκομείου προκύπτει έπειτα απο τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων και εξαντλείται σε ευρείες συσκέψεις , μεταφορά των συνθηκών στον υπουργό, αλλά και τους προκατόχους σας, που δρούσαν με παρόμοιο τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε ένα κοινό όλοι εσείς, δεν έχετε κάνει  απολύτως τίποτα για την ανάπτυξη του ΓΝ Άμφισσας!!

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών