ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! 😂 ... ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!

 

 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! 😂 ... ΕΠΙΚΑΙΡΟ !
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ !



 .... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ,,,,,, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ....😂

16 ώρ. 
➡Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του εμπορικού κέντρου της Άμφισσας
➡ Π. Ταγκαλής: «Ένα έργο ουσίας λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης»
Υπεγράφη η σύμβαση και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του αγωγού ομβρίων σε κεντρικούς δρόμους της Άμφισσας, ένα έργο που θα συμβάλει στην αντιπλημμυρική προστασία του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Ι.Σ. Γάτου-Εθνικής Αντιστάσεως-Λ. Σαλώνων Δ.Ε. Άμφισσας», είναι προϋπολογισμού 345.000,00 ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση τμήματος του παλαιού αγωγού, με νέο μεγαλύτερης διατομής, καθώς ο υπάρχον πέρα των άλλων έχει υποστεί ζημιές κατά την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης άλλων δικτύων.
Η περιοχή παρέμβασης οριοθετείται από την συμβολή των οδών Ι.Σ. Γάτου και Ανδρούτσου έως την συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Λ. Σαλώνων και επιγραμματικά, σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, αναμένεται να γίνουν εργασίες:
📍 Αντικατάστασης των παλαιών τσιμεντοσωλήνων με νέους πολυπροπυλενίου δομημένου τοιχώματος
📍 Τοποθέτησης φρεατίων επίσκεψης κατά μήκος του νέου αγωγού, καθώς και κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής, σιφώνια και εσχάρες.
📍 Αποκατάστασης του οδοστρώματος με ασφαλτικά σε όλο του πλάτος των οδών Γάτου, Εθνικής Αντιστάσεως και Λ. Σαλώνων, ενώ το υπόλοιπο τμήμα της Λ. Σαλώνων περιμετρικά της κεντρικής πλατείας θα επιστρωθεί με κυβόλιθους τσιμέντου, όπως προϋπήρχαν.
Η αντικατάσταση του δικτύου όμβριων θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της υπερχείλισης του αγωγού και ιδιαίτερα στο τμήμα επί των οδών Ι.Σ. Γάτου και Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο δέχεται και τις απορροές από αγωγούς ανάντη του δικτύου όμβριων. Επίσης η κατασκευή νέων φρεατίων υδροσυλλογής θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της συσσώρευσης των υδάτων περιμετρικά της κεντρικής πλατείας, μετά από κάθε βροχόπτωση.
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των διαδικασιών του έργου, με την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες του κέντρου της Άμφισσας αλλά και τους κατοίκους αυτής ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί. Πρόκειται για μία παρέμβαση τη σημασία της οποίας όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, καθώς έχουμε υπάρξει μάρτυρες πολύ σοβαρών προβλημάτων σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων. Είναι ένα έργο ουσίας το οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως άμεσα ξεκινά».
Από το Γραφείο Δημάρχου

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών